Referencer

Herunder udtalelser fra nogle af Pressesystemets faste brugere.  

 

"Pressesystemet.dk fungerer!"

Jeg har brugt Pressesystemet til udsendelse af pressemeddelelser både for kunder og for min egen virksomhed i årevis.
Alle funktioner i systemet er let tilgængelige, så jeg på en effektiv og simpel måde kan tilfredsstille både mine kunder og de medier, der har brug for den viden, jeg formidler.

Jeg er især glad for, at det er let for mig at vise min kunde, hvordan hans pressemeddelelse vil fremstå for de redaktioner, der modtager dem - og at jeg efterfølgende kan give ham en telefonliste til opfølgningen.
De få gange, hvor jeg har oplevet tekniske problemer, har årsagen ligget hos min kunde. Alligevel har Pressesystemets support hurtigt og effektivt bidraget til at finde en løsning.

Når nogen spørger mig, hvem de skal bruge til elektronisk udsendelse af pressemeddelelser, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal anbefale Pressesystemet.dk.

Hans Stokholm Kjer

Partner, Tekstspot

Tekstspot

Besøg TekstSpots

 

"Jeg har brugt Pressesystemet.dk igennem en række år og er rigtig godt tilfreds"

Naturligvis bør man altid støtte op omkring sin PR-indsats ved også at ringe journalister op direkte og fortælle dem om historien i detaljer, men Pressesystemet.dk er en smart og simpel måde at sende bredt og samtidig målrettet ud til medierne.

Jonathan Løw

Direktør, Listen Louder

 Listen _Louder

Besøg Listen Louder

 

Opret en gratis bruger, og test selv systemet.

Når du oprettet, har du mulighed for at sætte din pressemeddelelse op. Efterfølgende kan du vælge medier fra vores medieliste på ca. 1200 danske medier, samt tilføje din egne mediekontakter. Hvis du vil sende ud koster det kun 300 kroner ex. moms.