Kontaktpersoner

1

Daniel Deleuran

Cirkusdirektør

Cirkus Mascot ApS

- 25 års jubilæum i 2018 -

''I 1994 traf Marianne og Jess en stor beslutning. De ville drive cirkus. De forlod deres gode, faste job som tjenestemænd hos Jydsk Telefon. Fandt på navnet Cirkus Mascot, fik malet et skilt, pudsede campingvognen og Toyota Hiacen af, og så var de klar. De manglede bare et cirkus med et cirkustelt.
Det fandt parret i Tyskland. Et lille tysk cirkus, som de kunne tage på turné med. Men det viste sig hurtigt at være en dårlig idé, for den tyske cirkusdirektør var lige lovlig tørstig og det virkede ikke fremmende på samarbejdet med de nyupklækkede cirkusfolk fra Fredericia. Det tyske cirkus blev hurtigt fyret, men så havde Marianne og Jess et nyt problem: De havde ikke noget cirkustelt.
De fleste problemer kan løses, og således fik de hurtigt anskaffet et telt, og snart også vogne til dyr og udstyr. År efter år voksede cirkusset i omfang, når det drog omkring i karavane fra den ene lille by til den anden..''

Sådan skrev Turit Skovborg om Mascots begyndelse i artiklen 'Et cirkus i udvilking' fra Skive Folkeblad d. 5. juli 2012.

Idag drives Cirkus Mascot stadig af Marianne i samarbejde med sønnerne Andreas og Daniel. Fast hvert år turnerer vi fra april til september, rundt i det meste af Danmark med en ny forestilling og en vognpark på ca 25 enheder. Det gøres selvfølgelig ikke alene, men sammen med et dygtigt hold af teltspecialister, artister og reklamefolk. Cirkusteltet teltet er 18 m i diameter og kan rumme 270 cirkusgæster. Sæsonen 2019 er nummer 26 og formålet er stadig det samme:

At levere glad og levende underholding,
som hele familien kan være sammen om.Adresse

Cirkus Mascot ApS Rybjergvej 24 7870 Roslev