Telenor ny hovedsponsor for Copenhagen Marathon

22. december 2015   |   Sparta Atletik og Motion  |  Flere pressemeddelelser

Et af verdens største teleselskaber, Telenor, er ny hovedsponsor for Copenhagen Marathon, som fremover kommer til at hedde Telenor Copenhagen Marathon. Samarbejdet giver et kvalitetsløft, som bringer Telenor Copenhagen Marathon helt op i verdensklassen indenfor maratonløb.

Samarbejdet mellem Telenor og Sparta, som er arrangøren bag Copenhagen Marathon, er et stærkt match, som lægger et fremragende teknologisk fundament for videreudvikling og kvalitetsløft af Danmarks største maraton, og som vil tiltrække eliteløbere og motionister fra hele verden. 

Løb og teknologi følges ad

Teknologi spiller en stor rolle i afviklingen af større løb. Copenhagen Marathon har i forvejen en af verdens bedste apps til både løbere og tilskuere, og samarbejdet med Telenor vil bibringe endnu bedre teknologiske løsninger, som sikrer både deltagere, publikum og Københavns borgere den bedst mulige oplevelse.

"Vi er som teleselskab en integreret del af løbsoplevelsen, fordi smartphones og andre mobile enheder bruges til eksempelvis tidsregistrering og billeddeling på sociale medier," siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Han bakkes op af Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Løb:

"Løberne fastlægger træning og finder praktiske informationer, publikum følger deres favoritløbere, og de øvrige borgere i byen kan finde vej gennem de afspærrede gader ved hjælp af app og internet. Derfor er vi rigtig glade for Telenors sponsorat, som med deres viden og netværk bringer den samlede oplevelse op i verdensklasse."

Forenede kræfter

Lars Thomsen, som glæder sig til at vise, hvad Telenors mobilnetværk kan, tilføjer:

"Vi laver mobildækning til mange store events hver sommer, og den ekspertise glæder vi os til at dele med Sparta og Copenhagen Marathon."

Telenors netværk og teknologiske knowhow kombineret med Spartas mangeårige erfaring med løbsafvikling skaber de ideelle betingelser for et kvalitetsmaraton, som vi ikke før har set mage til i Danmark, når København til maj lægger gader til den 37. udgave af Copenhagen Marathon.

 

Fakta om Telenor Copenhagen Marathon

  •    Copenhagen Marathon er blevet afviklet non-profit siden 1980
  •    Arrangør: Sparta Atletik og Motion
  •    Hovedsponsor: Telenor
  •    Øvrige sponsorer: Nike, High5, Marathon Sport og BMW
  •    Dato: Søndag den 22. maj 2016
  •    Tilmelding og yderligere information på copenhagenmarathon.dk


Partnerskabet mellem Sparta og Telenor er blevet til i tæt sammenarbejde med SponsorPeople, som har været fast samarbejdspartner med Sparta siden 2008.

 

Forslag billedtekst: Telenors kommercielle direktør, Lars Thomsen, og marketingschef Michael Gamst (midten) tager imod ansatte i Telenor sammen med Spartas formand, Niels Jørgen Holdt (th), for at fejre indgåelsen af sponsoratet. 

Kontaktperson:

Dorte Vibjerg, direktør Sparta Atletik og Motion

+4522622026

vibjerg@sparta.dk

Afsender:

Sparta Atletik og Motion

Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

+4522622026

vibjerg@sparta.dk

http://www.sparta.dk