Telenor CPH Marathon rammer lige ned i tidens tendenser

05. januar 2018   |   Sparta Atletik & Motion  |  Flere pressemeddelelser

Telenor CPH Marathon følger et klart digitalt roadmap, som skal sikre den digitale udvikling. En udvikling som er nødvendig og falder helt i tråd med tidens tendenser.

Telenor CPH Marathon har en klar vision med den digitale del af løbet. En vision som inkluderer, at der hele tiden arbejdes på den digitale udvikling, som der er lagt et klart roadmap for. Det er en udvikling, der er helt nødvendig ifølge én af Danmarks førende eksperter inden for løbetendenser, Sofie Hvitved, som ud over at være chefredaktør på LøbeMagasinet også er associeret partner i Instituttet for Fremtidsforskning, hvor hun bl.a. arbejder med fremtidens løbeoplevelser.

”Den digitale udvikling for løbere er meget afhængig af, at modige organisationer som Sparta omfavner de nye muligheder og afsøger grænserne af det mulige. Både nu og i fremtiden. For kun ved at være åben for den digitale transformation, som løberverdenen undergår disse år, kan man være på forkant med den og samtidig undgå at blive sat af ved perronen, når det digitale tog afgår”, siger hun.

For arrangørerne er det store digitale fokus en helt naturlig og nødvendig udvikling af Telenor CPH Marathon, som skal skille sig positivt ud i den store mængde af maratonløb, der tilbydes på verdensplan.

”Der er et væld af maratonløb nationalt og internationalt, så konkurrencen om løberne er hård. Det drejer sig om at skille sig positivt ud, og for os giver det bare rigtig god mening, at det er på den digitale front, vi skal være førende. Det falder helt i tråd med de tendenser, der er i samfundet, hvor det digitale og det teknologiske fremskridt fylder rigtig meget. Vi vil give brugerne en unik digital løbeoplevelse, og i det set-up passer Telenor perfekt,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik& Motion, der arrangerer Telenor CPH Marathon.

Den personlige maraton rejse

Mere konkret kommer det i fremtiden til udtryk ved, at hver løber får deres egen digitale profil med diverse relevant information.

”Vi har haft meget fokus på tilskuernes digitale oplevelse, og den bliver endnu bedre i 2018, men det er deltagerne og den personlige brugeroplevelse, som for alvor skal i fokus. Målsætningen er et personligt digitalt maraton room, hvor deltageren kan finde alt relevant data om sig selv, lige fra forberedelse til efteranalyse, og målsætningen er at blive verdens mest digitale maraton,” siger Dorte Vibjerg.

Kombinationen mellem det digitale og det personlige er helt oplagt, og ifølge Sofie Hvitved er det netop disse tendenser, som fylder rigtig meget i løbeverdenen i disse år.

”Vi bevæger os mod en løbekultur, hvor de teknologiske kvantespring, som vi oplever for tiden, bringer løberlivet steder hen vi ikke kunne forestille os bare få år tilbage. Og det både i hverdagens løberliv, hvor den digitale dokumentation af løbetræningen rummer helt nye muligheder for, at du kan blive den bedst mulige udgave af dig selv som løber, til at finde de løb som passer bedst til dig og dine venner, få et bedre overblik over dit løb på løbsdagen og evaluering heraf. For ikke at glemme, hvordan vi kan bruge den data, både i forhold til ens egen løberejse men også til at sammenligne sig selv med andre løbere,” siger hun.

Tilmeldingen til Telenor CPH Marathon 2018 er åben, og Spartas populære søndags fællestræninger frem mod løbet er i fuld gang

Partnere og sponsorer ved Telenor CPH Marathon

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Wonderful Copenhagen, KøbenhavnKommune, Frederiksberg Kommune og Dansk Atletik Forbund

Sponsorer: Nike, BMW, Erdinger og High5

Tekniske samarbejdspartnere: UltimateSportService og BitLizard Software

Kontaktperson:

Martin van Dijk

26292691

martin@sparta.dk

Afsender:

Martin van Dijk

Gunner Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35266900

sparta@sparta.dk

http://copenhagenmarathon.dk