Sundere indeklima ved hjælp af ventilationsanlæg hitter i det private

01. marts 2018   |   A2Vent  |  Flere pressemeddelelser

Et sundt indeklima ved hjælp af ventilationsanlæg, er ikke længere kun populært i industri og erhvervslivet. Ventilationsfirmaet, A2Vent, har mere end 20 års erfaring, og er derfor eksperter, når det kommer til ventilationsanlæg i privaten.

Øget fokus på helbredet

Med øget fokus på sundhed, er ventilationsanlæg blevet en populær del af danskernes hjem. Bakterier fra madlavning, brændeovne og sågar møbler kan være med til at forringe helbredet drastisk, når man omgiver sig med disse i en længere periode.

Derfor har flere danskere set det nødvendigt at anskaffe et sådant ventilationsanlæg, der filtrerer og renser luften.

 

“Selvom vi ikke kan se den luft vi indånder, er det uhyre vigtigt for os alle at tænke over, hvad der kan være i den, samt hvilke konsekvenser det kan have, hvis den er forurenet. Vores primære mål i A2Vent er at gøre folk opmærksomme på netop dette” - fortæller Nicklas Andersen, administrerende direktør. 

 

Muliggørelse af lydløst anlæg

A2Vent har mere end 20 års erfaring, og kender derfor også til danskernes præferencer, når et ventilationsanlæg skal i brug.

En bekymring der dog findes hos mange er støjniveauet. A2Vent er eksperter, når ventilationsanlægget ikke må forstyrre den daglige færden i hjemmet, og garanterer derfor også lyden ikke er et problem hos deres kunder.

Dette ser de derfor også som en vigtig faktor for det øgede salg til private hjem.

Penge at spare for familien 

Samtidig er der i det lange løb både tid og penge at hente, med installation af ventilationsanlæg til boligen. Udluftning på daglig basis kan, i de kolde måneder lede til høje elregninger.

Netop derfor ser A2Vent også dette som en faktor danskerne værdsætter ved et sådant anlæg. Anlægget bliver set som en investering, og med A2Vent’s utrolig fleksible service døgnet rundt, giver det deres kunder en betydningsfuld sikkerhed, når valget falder på et ventilationsanlæg.

Om A2Vent

A2Vent har base i Køge, ved København, men arbejder i hele landet med ventilationsløsninger. De har et bredt udvalg, der spænder lige fra industriventilation, til udsugning køkken.

Kontaktperson:

Nicklas Andersen

60198292

na@a2vent.dk

Afsender:

Nicklas Andersen

Tømrevej 7
4600 Køge

60198292

info@a2vent.dk

https://a2vent.dk/