E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 27. oktober 2016

Succes med kaffe og godmorgen-sex i København

Morgensex har guld i mund

I swingerklubben Adam og Eva i København har man succes med "Swingerparty & Morgensex" på alle hverdage fra klokken 09.00.  Den daglige sex-event henvender sig til et kun stigende antal danskere, der ønsker at begynde arbejdsdagen med et godt og energi boostende klubknald.  

"Vi kan handle ind i supermarkedet døgnet rundt. Det samme gælder de ugentlige besøg i fitnesscentret. I det hele taget lever vi i en tid, specielt her i storbyerne, hvor langt det meste kan lade sig gøre på alle tider af døgnet.   

Herunder nu også muligheden for at give den gas i den lokale swingerklub, inden man tager videre på arbejde" fortæller Morten Fabricius, indehaver af swingerklubben Adam og Eva i Vanløse, 10 minutters kørsel fra centrum af København.

Knald før, under og efter arbejde

"I noget tid har vi haft succes med "Knald i arbejdstiden", hvor man kan lægge vejen forbi klubben i frokostpausen. Eller eventuelt at benytte sig af undskyldningen/forklaringen, at mødet trak ud.

Atter andre vælger at kigge forbi Adam og Eva ud på eftermiddagen eller først på aftenen, på hjem fra jobbet" fortsætter Morten Fabricius.

Som samtidig fortæller, at den tid for længst er ovre, hvor et besøg i den lokale swingerklub mere eller mindre altid var henlagt til enten fredag eller lørdag aften og nat.

"Fredag og lørdag er fortsat travle dage med rigtig mange besøgende. Men her i 2016 bliver vi simpelthen nødt til at holde åbent, når danskerne har tid, sexlyst og mulighed for at tage i klub, og det har vi altså på alle tider af døgnet - herunder også morgen og formiddag, slutter indehaver af Adam og Eva, Morten Fabricius. 

---------

Læs om 42-årige Jane, som i dag benytter sig af muligheden for kaffe og morgensex i Adam og Eva http://swingerdating.dk/article/kickstart-dagen-med-et-klubknald

Mere info om swingerklubben Adam og Eva, Nordens første swingerklub http://swingerdating.dk/swingerklub-adam-og-eva


Kontaktperson:

Morten Fabricius

Telefon: 22 39 88 39

jf@delex.dk

Afsender:

Delex ApS

Telefon: 22 39 88 39

Irisvej 16

3450 Allerød

jf@delex.dk

http://www.swingerdating.dk