STYLED.dk udvider forretning til Sverige!

10. august 2017   |   STYLED ApS  |  Flere pressemeddelelser

En af de foretrukne danske webshops indenfor modetøj til mænd giver sig nu i kast med de svenske naboer.

Med snart et år på bagen agter STYLED.dk nu at forsøge sig på nye græsgange. Sverige har længe været et land, der har været i kikkerten, og nu er tiden inde til at forsøge sig på svensk. I Danmark har STYLED haft stor succes med at sælge modetøj til mænd, der ikke ligner det, man normalt ser hos konkurrenterne. Et af de steder, hvor STYLED især udmærker sig, er indenfor ripped & hullede jeans til mænd - en trend der er eksploderet de seneste år. 

Sverige er især kendt for at være længere foran danskere modemæssigt, og det gør især STYLED.dk's indtræden i Sverige til en spændende case. Man skal op og kæmpe mod nogle store konkurrenter, der på nuværende tidspunkt allerede har vundet markedsandele på det svenske marked, og nytænkning skal derfor til for den aarhusianske virksomhed.

Servicen skal holdes på samme niveau som i Danmark
Service er en af de absolut vigtigste parametre for online forretninger. I Danmark udmærker STYLED.dk sig med sin service, og denne skal naturligvis videreføres til den svenske søsterside. Derfor er virksomheden nu på udkig efter en svensktalende medarbejder, der kan bryde nogle af de sproglige barrierer - både indenfor kundeservicen men i høj grad også inden for markedsføringen.

Kontaktperson:

Mads P.

50406760

KS@Styled.dk

Afsender:

STYLED ApS

Elkjærvej 2D
8230 Aabyhøj

50406760

Kontakt@styled.dk

https://styled.dk/