E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 20. april 2017

Stor interesse for boligadvokater

Der er gang i bolighandlen i Danmark, og hver eneste dag står mange danskere over for enten at skulle købe eller sælge en bolig. Flere og flere vælger at sælge og købe boligen på egen hånd udenom ejendomsmæglerne. Men en bolighandel er ikke helt uden risici, og det er derfor vigtigt at have god rådgivning og hjælp – både til at sikre dine interesser under processen og ikke mindst til de juridiske dokumenter. En boligadvokat fra Hviid Advokater hjælper med dette!

Hvad hjælper en boligadvokat med?
Boligadvokaterne fra Hviid Advokater er ekstremt erfarne inden for området og har hjulpet ekstremt mange med en sikker og god bolighandel. Mange finder disse overflødige, men det er de tværtimod. Med en boligadvokat ved din side under hele bolighandlen, sikrer du, at du ikke stiller dig selv i en uheldig situation, der kan ramme dig dårligt økonomisk på et senere tidspunkt. Det er en særdeles god idé at få en erfaren boligadvokat til at se handlen og alle dokumenter efter, så du er sikret, at alle vigtige
informationer bliver lagt frem på bordet. Samtidigt sikres du, at du bliver stillet så godt som muligt rent juridisk.

Den store interesse for kompetent hjælp fra en boligadvokat som varetager dine interesser og samtidigt sørger for, at alt bliver gjort sikkert og korrekt kommer af, at flere vælger at prioritere mindskning af de ubehagelige risici, der kan være forbundet med en bolighandel.

 

Forskellige typer af køb og salg
Et boligkøb- og salg er noget, de fleste kun gør enkelte gange i løbet af deres liv, og samtidigt står der enormt mange penge på spil. Derfor vil professionel rådgivning være ekstremt godt at få ind over bolighandlen. En boligadvokat er nyttig at have under alle typer af køb og salg, om det så er hus, andelsbolig, sommerhus, andelsbolig eller noget femte. Derudover er det underordnet, hvilken side af bordet du står på. Rådgivning og en erfaren sparringspartner i form af en boligadvokat kan fås lige meget, om du sælger eller køber en bolig.

Om du er førstegangskøber, eller om du tidligere har stået i denne situation er ligeledes underordnet. Hver sag er forskellig og for at sørge for, alt bliver gjort korrekt fra start til slut i første hug, anbefales en kompetent boligadvokat fra Hviid Advokater.

 

Faste, lave priser
En af grundende til at mæglerne holdes ude fra bolighandler er blandt andet for at spare udgifterne ved disse. Men for at blive stillet bedst muligt juridisk kan det anbefales at investere penge i en boligadvokat.

Hos Hviid Advokater tilbydes der faste, lave priser:
-Køberhandel: 7.495 kr.
-Sælgerhandel: 7.495 kr.
-Køb af byggegrund: 6.500 kr.
-Forældrekøb af lejlighed: 8.500 kr.
-Færdighusprojekt (grund + hus): 12.000 kr.
-Handel uden mægler (sælgerhandel): 10.000 kr.
-Gennemgang af entreprisekontrakt: 6.000 kr.

Når man skal trygt igennem alle faserne i boligkøbet eller handlen, kan en erfaren boligadvokat altså fås, uden det sprænger budgettet.

Kontaktperson:

Henrik Baastrand

Telefon: 76308999

kontakt@Hviid-advokater.dk

Afsender:

Hviid Advokater A/S

Telefon: 76308999

Rådhuspladsen 16

1550 København K

kontakt@Hviid-advokater.dk

http://koebenhavn-boligadvokat.dk/