E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 8. september 2017

Slut med saml-selv fysioterapueter

Efter at have løbet Copenhagen Marathon var Michael øm i stort set hele kroppen. Det var hans første maraton og hans forberedelse kunne måske godt have været bedre. Med smerter i alle muskelgrupper tog Michael til fysioterapeut for første gang.

Han havde et ønske: "Kan du få mine smerter væk? Jeg regner ikke med, at det sker efter en gang, men at der sker noget. Ikke at jeg skulle gøre næsten det hele selv."

En fysioterapeut med berøringsangst

Med monopol for sætningen "kom indenfor og tag bukserne af", er sundhedssektoren mestre i at bryde isen mellem to personer. Det samme skete for Michael, da han kort efter lå på briksen, og skulle strække ben og kort efter alle andre muskelgrupper.


I stedet blev konsultationen en masse spørgsmål omhandlende, hvor det gjorde ondt - Denne foregik som en præsentation af muskelgrupper på en tablet. Timen sluttede af med en gennemgang af øvelser, Michael kunne gøre derhjemme.

Michael gik derfra med de samme smerter, en manual med øvelser, men knap så meget berøring og udstræk, som han havde håbet. Oven i dette var han også adskillige hundrede kroner fattigere.

Kendt problematik


Man kan ikke forvente en identisk behandling hos alle fysioterapeuter - det siger sig selv. Men det er en problematik, som Qure Fysioterapi på Vesterbro, er blevet fortalt flere gange. Patienter, der tror de køber en service, men går derfra med massér-selv-service.

I mellemtiden har Michael besøgt Qure flere gange, fordi de tager hånd om problemet - Bogstaveligt talt. Han er nu klar til at løbe et maraton igen, dog med et mål om at forberede sig bedre end sidste gang. Men skulle skaden ske igen, kender han i det mindste en fysioterapeut, der behandler efter hans hoved og lige netop der, hvor det gør ondt.


Qure.dk


Kontaktperson:

Per Arild Struksnes

Telefon: 33 32 77 77

info@qure.nu

Afsender:

Qure

Telefon:

Vesterbrogade 14 st. th.

1620 København V

http://qure.nu