E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 19. april 2017

Slip for rejsningsproblemer med Prelox

Har du oplevet rejsningsproblemer, eller ønsker du blot at forbedre og optimere din udholdenhed i sengen? Shytobuy.dk har svaret på dit problem.

Hvem er shytobuy.dk?

Shytobuy.dk er portalen for dig, som er diskret interesseret i at søge råd og vejledning for dit problem. Herunder specialiserer onlineportalen sig nemlig i produkter til behandlings af pinlige lidelser, men da også i mere sundhedsrelatere tilstande. Shytobuy.dk lancerede deres første hjemmeside i 2003, og har siden hen hjulpet tusindvis af kunder til optimering af sundhed og velvære samt behandling af diverse lidelser. Onlineportalen opererer i en lang række europæiske lande, herunder Sverige, Storbritannien, Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien, Portugal og altså Danmark. Menneskene bag shytobuy.dk er derfor habile hjemmesideindehavere, som har opbygget en hel del erfaring inden for råd, vejledning og salg af produkter til sundhed, velvære samt behandling af pinlige lidelser. 


Sortiment

Shytobuy tilbyder, som nævnt ovenfor, et hav af råd og produkter til dig som ikke nødvendigvis ønsker at viske problemet videre til resten af verden. Herunder finder du deres sortiment, som er opdelt i fire overordnede kategorier.

Kropspleje: I denne kategori finder du underkategorierne anti-ageing, infektion og kosmetisk, som alle hjælper dig med kropslige problematikker såsom akne, neglesvamp og kløe, og tilbyder desuden diverse former for effektiv make-up.

Hårpleje: Herunder finder du behandling til problemer omhandlende diverse emner som hårfjerning, hårtab og indgroet hår.

Personlig pleje: I denne kategori finder du underkategorierne for ham, for hende og unisex. Disse indeholder alt lige fra behandling af svamp, til information og produkter til eksempelvis vaginale problemer eller fertilitet.

Seksuel sundhed:
I denne kategori finder du, ligesom i ovenstående, underkategorierne for ham, for hende og unisex. Disse byder dog på alt lige fra behandling af impotens til råd og vejledning om kondomer og penisforstørrelse.

 

Hvad er Prelox?

Prelox er et klinisk produkt til behandling af rejsningsproblemer, som er en kombination af to potente ingredienser i relation til at øge en mands evne til at opnå samt at opretholde en erektion. Derudover stimulerer Prelox den seksuelle nydelse og udholdenhed for den bedste oplevelse af samleje. Tæt på 80% af testpersoner til produktet, fandt dette særdeles effektivt for forbedret erektionel funktion.  

 

Kombiner med effektive øvelser samt råd og vejledning

Til at begynde med, er det altid en god idé at søge egen læge, for at finde den bagvedliggende årsag til problemet. Dog er der altid ting, som du selv kan gøre for at forbedre din erektionelle funktion. Herunder har mænds bækkenbund, ligesom kvinders, en tendens til at blive doven og sløv. Derfor er det vigtigt for en mand med rejsningsproblemer, at træne bækkenbunden med diverse øvelser i henhold til at genvinde sexlivets mange nydelser. Overvej da også, at rejsningsproblemer ligeså vel kan skyldes psykiske årsager som fysiske. Eksempelvis stress, depression og er angst, kan være med til at videreudvikle og avle problemet, hvorunder kan det være en god idé at søge noget lægelig hjælp samt råd og vejledning, hvis de psykiske problematikker ligger til grund
for problemet om rejsning eller udholdenhed.

Kontaktperson:

Sofie Tidemand

Telefon: 69 96 03 90

sofie.tidemand@comfortclick.co.uk

Afsender:

Shytobuy.dk

Telefon:

Øster Alle 1

2100 København Ø

https://www.shytobuy.dk/