Sådan får du det optimale ud af søndagens digitale maraton

16. maj 2017   |   Sparta Atletik & Motion  |  Flere pressemeddelelser

Telenor Copenhagen Marathon vil være verdens mest digitale løbsoplevelse. Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af løbet digitalt, så læs med her:

Se dine favoritter løbe live

Som tilskuer kan du nyde godt af de nyeste digitale tiltag. Du kan f.eks. se dine favoritløbere i real time ved fire forskelige live zoner ude på ruten. Løbet livestreames nemlig på fire forskellige kanaler, så du som tilskuer kan se løbet direkte på hovedkanalen, og når din favoritløber nærmer sig en live zone, kan du skifte kanal og se dine favoritløbere løbe live. Altsammen i direkte i Telenor Copenhagen Marathon app’en og på copenhagenmarathon.dk.

Upload billeder og snap løs uden problemer

Som hovedsponsor for løbet sørger Telenor for masser af ekstra mobildækning. Televirksomheden opsætter bl.a. en ekstra mobilmast på 22 meter til lejligheden, der sikrer, at løbere og tilskuere nemt kan up- og downloade ligeså mange billeder og videoer ved start- og målstregen på Islands Brygge, som de har lyst til.  

Udforsk hvor langt din ven er fra løbsrekorden

Du kan også som tilskuer både på Telenor Copenhagen Marathon app’en og på copenhagenmarathon.dk se en tidslinje, hvor du følger de forreste løbere og dine egne favoritters placering. På denne tidslinje er der også en indikator af løbsrekorden, så du hele tiden kan se, om den forreste løber er foran eller bagefter rekorden.

”Det er nyt, at alle de digitale platforme spiller så godt sammen, og at du kan se alt fra livebilleder, videoer og tidslinje i alle formater on-demand og i real-time. Vi har store forventninger til den digitale formidling af Telenor Copenhagen Marathon, og vi håber, at både tilskuere og løbere vil benytte de mange muligheder, vi tilbyder digitalt sammen med Telenor,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta.

Se mere om, hvordan du følger løbet live og de mange digitale muligheder her

Partnere og sponsorerved Telenor Copenhagen Marathon

Hovedsponsor: Telenor

Sponsorer: High5, Nike, Erdinger Alkohol Frei, Gardena, BMW og MarathonSport

Partnere· Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune

Mediepartner: Politiken

 

Kontaktperson:

Martin van Dijk

26292691

martin@sparta.dk

Afsender:

Martin van Dijk

Gunner NU Hansens Plads 11
2100 København Ø

35266900

sparta@sparta.dk

https://copenhagenmarathon.dk