E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 31. oktober 2016

Så er der julekalender på vej!

Ny og anderledes julekalender for børn mellem 7-11 år

"December i Puråks" er en vinterhistorie. En ny og anderledes julekalender for børn mellem 7 - 11 år. Historien er velegnet til godnatlæsning og som højtlæsningsbog i 1. - 4. klasse, når skolerne skal julehygge i december - skrevet af Gisela Fox Nielsen og rigt illustreret af Erik Muff Reinert.

Bogen indeholder dels en kronologisk julefortælling om livet på landet, dels nogle afsnit med faktaviden, der flettes ind som små historier i historien. Desuden er der løbende tilføjet noter i teksten til de ekstra nysgerrige børn, der henviser til uddybende forklaringer og informative links bagest i bogen.

Historien er både gammeldags og moderne, let og dyb, sjov og alvorlig. Barnet møder et fortælleunivers, hvor det genkender, undres og bliver nysgerrig. Læring og historie smelter sammen og kan opleves på flere niveauer afhængig af barnets interesser og alder.

Bogens handling:

Langt ude på bøhlandet, helt ude ved den 7. kartoffelrække, ligger den lille by Puråks, en flække på Djursland. Og lige siden stenalderen har der boet stolte folk på denne egn, for her ligger verdens centrum.

 

Fortællingen handler om nutidens folk i Puråks og følger personernes hverdag på en gård samt deres decembertraditioner, som er en skøn blanding af hedenske og kristne skikke. Derudover stifter vi bekendtskab med fakta om pindsvin, Kridttiden, forsteninger, Istiden, universet og meget andet. Vi hører om tyveknægte, Loch Ness uhyret, om liv og død. Og ja, så møder vi jo også nogle nisser - af den naturlige slags, for dem kan vi slet ikke undvære.

 

Bogen er en anderledes og lærerig julekalender, som børn vil glæde sig til at høre år efter år.
Udkommer 1. november.

 

 

Copyright 2016 Gisela Nielsen

All rights reserved

Udgivet i 2016 af Forlaget PrintXpress

Redaktion: Writers Aid by Susanne Jespersen

Bogen er opsat med Times New Roman

Tryk: PrintXpress

1. udgave, 1. oplag

ISBN: 978-87-92895-6-08

 


Kontaktperson:

Susanne Jespersen

Telefon: 25386541

writersaid.files@gmail.com

Afsender:

Forlaget PrintXpress

Telefon: 36 34 11 14

Hammerholmen 39 F

2650 Hvidovre

forlaget@printxpress.dk

http://forlaget.printxpress.dk/

Filer og billeder