Årets største danske ølfest

09. maj 2017   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Danske Ølentusiaster holder Ølfestival 2017 efter et år med rekordmange nye, danske øl.

De danske bryggere er mere ustyrlige end nogensinde før, og et rekordstort antal bryggerier på 213 sendte mere end 1.400 nye øl på gaden i 2016. Danske Ølentusiaster glæder sig til at præsentere mange af de nye øl og gamle kendinge på Ølfestival 2017.

– Bryggere fra ind- og udland er mere end nogensinde i gang med at udforske og udvide øllets grænser. Vi er stolte over at kunne præsentere omkring 1.200 forskellige øl for gæsterne, og vil gøre os umage med at fortælle de mange gode historier om øl for det stadigt stigende antal nysgerrige forbrugere af øl, udtaler Hans Peter Jepsen, formand for Danske Ølentusiaster.

Festivalen løber af stabelen fra torsdag den 18. maj til lørdag den 20. maj. Lokomotivværkstedet i København er rammen om årets største danske ølfest, som sidste år samlede 13.000 glade gæster.

Danske Ølentusiaster fylder et udsolgt Lokomotivværkstedet med bryggere og importører af øl, som præsenterer gæsterne for omkring 1.200 forskellige slags øl.

På Ølfestivalen er der også lækkerier for de gæster, som interesserer sig for øl og mad. I år har Danske Ølentusiaster gjort sig ekstra umage med øl og gastronomi. Festivalens restaurant Højt Skum serverer blandt andet torskefilet bagt med IPA-skum og kartoffelpuré gratineret med humle.

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8700 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.

Kontakt
• Hans Peter Jepsen, formand for Danske Ølentusiaster: 51 51 28 36, hans.peter.jepsen@ale.dk
• Christian Andersen, presseansvarlig i Danske Ølentusiaster: 51 21 31 41, christian.andersen@ale.dk