E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus V


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 16. januar 2011

Rejseprogram for MC-REJSER

Spændende motorcykelrejser i USA

 

MC-REJSER har siden 1996 specialiseret sig i guidede motorcykelrejser i USA og programmet indeholder ture Arizona, Route 66, Kyst til Kyst og Florida.

Turene omfatter fly - hotelovernatninger i 3-4 stjernede moteller/hoteller - leje af næsten spritnye Harley Davidson motorcykler - bagagetransport og næsten alle udgifter undervejs.

I perioden 8. - 19. juni 2011 køres der en helt speciel 12 dages tur gennem alle nationalparkerne i Utah - et overflødighedshorn af syns- og sanseindtryk.

Turen starter og slutter i Las Vegas og indeholder besøg ved Hoover Dam, kørsel på et stykke af den gamle Route 66, kørsel langs med Grand Canyon med mulighed for en helikoptertur, og så ligger nationalparkerne ellers bare på stribe gennem Utah - den ene flottere end den anden. Dagsetaperne er lette, og der er rigelig tid til at udforske seværdighederne. Turen koster fra 27.425 kr.

Den gamle landevej Route 66 mellem Chicago og Los Angeles har de sidste mange år været på vores program - i år køres turen i perioden 25. august - 10. september - 17 dage. Turens 4.500 km fører deltagerne gennem 8 stater og tre tidszoner. Turen koster fra 40.800 kr.

I 2012 er der en nyhed på programmet - Sydstaterne fra 11. til 23. juni 2012 - 13 dage.

MC-REJSER har valgt at lade turen starte i New Orleans. Derefter følges Mississippi-floden nordpå til Memphis, som er kendt for Elvis og bluesmusik. Herfra køres der ind i Tennessee, hvor vi undervejs besøger Jack Daniels-destilleriet og overnatter i countrymusikkens højborg Nashville. Videre mod Knoxville og den kendte vej "Dragons Tail", inden turen slutter med et besøg i Dollywood - en kæmpe park ejet af Dolly Parton og med country som tema. Turen køres i et afdæmpet tempo - der er indlagt to overnatninger i både New Orleans, Memphis, Nashville og Knoxville, og dagsetaperne er særdeles overkommelige. Denne tur koster fra 30.725 kr.

Priserne for 2011 og 2012 er færdigkalkuleret - efter forhandlinger med leverandørerne er det lykkedes at holde priserne i ro, således at der kun er foretaget nogle små justeringer.

Der kan læses nærmere om alle turene på www.mc-rejser.dk