Professionel tæpperens mindsker sygedage på arbejdspladser

13. april 2018   |   Hjaltor  |  Flere pressemeddelelser

Det garvede rengøringsfirma, Hjaltor Danmark, oplever at deres kunder har mindre sygedage på arbejdspladsen, grundet professionel rengøring. Især tæpperens spiller i denne sammenhæng en vigtig faktor.

Støvsugeren er ikke længere tilstrækkelig

Rengøring af tæpper handler ikke kun om det skidt, vi kan se med det blotte øje. Partikler og bakterier, der samler sig, kan være både astma- og allergifremkaldende, og især på arbejdspladser kan dette være et problem, der er svært at komme til værks.

Firmaet Hjaltor Danmark udbyder i denne forbindelse professionel tæpperens, der endvidere også er miljøvenligt. Deres banebrydende og effektive metode, med brug af få kemikalier og vand, gør dem unikke netop indenfor tæpperens.

Ikke kun til gavn for allergikere 

Det er ikke kun medarbejdere med astma eller allergier der får særligt gavn af professionel tæpperens.

Flere og flere industrifirmaer ser et godt og sundt indeklima for velvære hos deres medarbejdere. Beskidte tæpper hvor støvpartiklerne har hobet sig op, kan medvirke til hovedpine og sløvhed, hvilket derfor også kan påvirke alle parter på arbejdspladser - allergikere, som ikke allergikere. 

“Når det kommer til vores helbred glemmer vi ofte det vi ikke kan se. Derfor ser vi professionel rensning af tæpper som et vigtigt element, og skridt, på vejen til et sundt helbred.” - fortæller Kennet Mortensen, administrerende direktør.

Forebyggelse af snavs

Som udbyder at tæpperens, ser Hjaltor Danmark det også vigtigt at forebygge og mindske skidt og snavs hos deres kunder.

Derfor bliver der også udbudt imprægnering af tæpperne efter endt rens. Imprægneringen bliver i denne forbindelse set som et vigtigt led i at opretholde et sundt og godt indeklima for alle medarbejdere.

Om Hjaltor Danmark

Hjaltor Danmark er ikke kun garvede indenfor tæpperens, men yder services lige fra erhvervsrengøring til fjernelse af tyggegummi. De har adresse på Kornmarksvej 22, 2605 Brøndby, men opererer på hele Sjælland.

Kontaktperson:

Kennet Mortensen

71747473

info@hjaltor.dk

Afsender:

Kennet Mortensen

kornmarksvej 22
2605 Brøndby

32 84 60 10

info@hjalthor.dk

http://www.hjalthor.dk/