Printfirma tilbyder gratis softwareprogram

04. juli 2018   |   Elprint ApS  |  Flere pressemeddelelser

Når der skal bestilles printkort og stencils til virksomheden, så tilbyder Elprint et gratis softwareprogram, hvor kunderne nemt kan bestille, gemme og spore deres ordrer.

Elprints gratis softwareprogram Macaos Enterprise er siden 1998 blevet udviklet, så det er blevet en intuitiv og let måde, hvorpå kunderne kan skabe deres egen database over deres printkort, stencils og andre produkter. Programmet er tilgængelig døgnet rundt og bidrager til at effektivisere processen fra bestilling til det færdigt leverede printkort.

”Mange af vores kunder er rigtig glade for Macaos Enterprise og har anvendt det i mange år. Vi synes, at det skal være nemt at bestille produkter. Og vi er også ret unikke i vores branche, da vi er de eneste printkort-producenter, som tilbyder vores kunder den her service,” udtaler elektronikingeniør Mikkel Høg, som er ansat hos Elprint.

Høg fortæller desuden, at firmaet konstant arbejder på at forbedre programmet, så det giver kunderne en endnu bedre brugeroplevelse. I skrivende stund kan man, foruden at få priser og bestille produkter, også dele print med samarbejdspartnere eller montagevirksomheder. Dette åbner op for et smart og gnidningsfrit samarbejde, hvor print hurtigt kan tilgås online.

Som erhvervsdrivende kan man være travlt beskæftiget med flere projekter på samme tid. Dette stiller krav til organiseringen og overblikket. Dette hjælper Macaos Enterprise fra Elprint med at give, da man kan oprette forskellige mapper til eksempelvis kunder og projekter. Dermed bliver det nemt at danne sig et overblik og dokumentation over de enkelte arbejdsprojekter.

Ifølge Høg, er det ”en fordel for vores kunder, at de kan genfinde prints og designs, som de tidligere har bestilt hos os. Programmet er lidt ligesom et arkiv, hvor det er let at finde frem til tidligere produkter eller bestillinger. Så man behøver ikke frygte, at man har glemt et vist design.”

Efter mange års udvikling er programmet blevet endnu mere brugervenligt. Hvis man har brug for at lære lidt fifs og tricks, eller blot få en indføring i programmets muligheder, så findes der video guides, som kan hjælpe en. Men personalet hos Elprint er naturligvis altid klar til at hjælpe med programmet eller produkter.

Kontaktperson:

Mikkel Høg

+45 44 36 04 00

elprint@elprint.dk

Afsender:

Mikkel Høg

Gammel Tjærebyvej 100, Tjæreby
4000 Roskilde

+45 44 36 04 00

elprint@elprint.dk

https://www.elprint.dk/