E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 7. februar 2018

Pressemeddelelse om etablering af afdeling Østjylland i Aarhus

Vesla Gulve A/S udfører fugefri gulvbelægninger – også kendt som epoxy- og polyuretan gulve – og er Danmarks største på området med 55 medarbejdere, der hvert år udfører op imod 1 mio. m² fugefri gulvbelægninger over hele landet.

Hovedkontoret med administration, teknisk afdeling og produktion af epoxy- og polyuretan produkter er beliggende i Videbæk, og i Ishøj tæt ved København ligger afdelingen til servicering af de sjællandske kunder.

Gennem de seneste år har der været en god vækst og væsentlig øget aktivitet i det østjyske område og for at kunne servicere de østjyske kunder endnu bedre etableres nu en ny afdeling i Aarhus. Den får adresse på Gunnar Clausens Vej i Viby, der ligger centralt for betjening af kunder i hele Østjylland.

Driften af afdelingen er lagt i hænderne på entrepriseleder Jacob Laurberg Pedersen der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har en bred erfaring indenfor fugefri belægninger. Her skal han sammen med vores salgskonsulent for Østjylland Gert Kjær udbygge tilstedeværelsen og serviceringen af kunderne i området.

Gert Kjær, der har været den bærende kraft i den gode vækst i området er en tilfreds mand der udtaler "det bliver rart at kunne servicere kunderne endnu bedre end vi gør i dag". 

Selv om Aarhus er Danmarks næststørste by er der ikke nogen af de større firmaer indenfor fugefri belægninger der er repræsenteret i byen, men det bliver der lavet om på når Vesla Gulve etablerer denne afdeling.

Der vil blive tilknyttet 5-10 gulvlæggere til afdelingen, der dog også ved spidsbelastninger kan suppleres med gulvlæggere fra hovedafdelingen i Videbæk.


Kontaktperson:

Christoffer Juul Pedersen

Telefon: 40 17 48 66

cjp@vesla.dk

Afsender:

Vesla Gulve A/S

Telefon: 40174866

Fabriksvej 12

6920 Videbæk

cjp@vesla.dk

http://vesla.dk

Filer og billeder