E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 9. marts 2018

Nyt testcenter er kommet godt i gang i Idrætshuset

Der er blevet svedt godt igennem i Idrætshuset de sidste par måneder, hvor VO2LAB har testet en lang række af løbere og triatleter.

VO2LAB og Sparta Atletik & Motion indgik ved årsskiftet et nyt samarbejde, og der har været godt gang i testcentret i Idrætsuset de første par måneder.

"For os har det været super at komme ind i Idrætshuset, for her er vi tæt på en masse løbere og triatleter, og oven i det så har vores samarbejde med Sparta også betydet, at en masse af klubbens medlemmer bliver testet hos os," siger Anders Spanggaard, som er medstifter af VO2LAB.

En test hos VO2LAB giver testpersonen et præcist billede af, hvordan han eller hun skal træne for at få mest muligt ud af sin træning. Det er desuden muligt at få lavet et helt udspecificeret træningsprogram, som i detaljer beskriver, hvordan vedkommende skal træne.

"Vi gør meget ud af at dem, som bliver testet kan bruge testen til noget i praksis, og det er ligegyldigt, om de får lavet et program eller ej. Så vi laver to test, og så bruger vi tid på at forklare, hvad testen viser, og hvordan testpersonen fremadrettet får mest muligt ud af testen," siger Anders Spanggaard.

Hos Sparta Atletik & Motion er man også rigtig glade for den start det nye samarbejde har fået.

"For os er det vigtigt, at vi kan tilbyde vores medlemmer muligheden for at blive testet på et rigtig højt niveau, så de kan få endnu mere ud af deres træning, og med VO2LAB har vi fået et testcenter, som leverer den højest kvalitet. Derfor kommer VO2LAB også til at arbejde tæt sammen med Spartas eliteafdeling, men VO2LAB er også til glæde for alle vores andre medlemmer og alle andre, som gerne vil testes," siger Henrik Paulsen, der er sportschef i Sparta Atletik og Motion.


Kontaktperson:

martin van Dijk

Telefon: 26292691

martin@sparta.dk

Afsender:

Sparta Atletik & Motion

Telefon: 35266900

Gunner Nu Hansens Plads 11

2100 København Ø

sparta@sparta.dk

http://sparta.dk