E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 21. oktober 2016

Ny tribune i Storebæltshallen!!

Ny tribune i Storebæltshallen!!

 

Når Flying Superkids gæster Storebæltshallen på søndag med deres 2-timers lange show, vil det foregå med en ny tribune. Flying Superkids har nemlig solgt så mange billetter, at de er blevet nødsaget til at medbringe deres egen tribune.

Derfor vil man for første gang nogensinde samle mere end 800 gæster på den ene langside af Korsør hallen til det populære show.

 

"Efterspørgslen efter vores billetter har været enormt i Korsør, hvorfor vi har sørget for at flere gæster ville få mulighed for at se vores show. Vi har derfor opbygget vores tribune, som vi normalvis benytter i vores teltopsætning om sommeren." udtaler direktør Lars Godbersen

 

Det er ikke første gang at Flying Superkids besøger Korsør. Både i 2012 og 2014 besøgte Flying Superkids Storebæltshallen, hvor der også blev optrådt for fulde huse.

"Vi er  utrolige stolte og glade for, at Korsør's indbyggere har taget Flying Superkids til sig, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at indfri de forventninger der måtte være til showet, eftersom det er tredje gang vi besøger byen.

 

Hvis man ønsker at se Flying Superkids i Korsør på søndag d. 23. Oktober kl. 14.00, er der stadig få billetter tilbage på www.flyingsuperkids.dk

 


Kontaktperson:

Lars Godbersen

Telefon: 20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Telefon: 86153010

Jernaldervej 41B

8210 Aarhus

jonatan@flying.superkids.dk

http://www.flyingsuperkids.dk

Filer og billeder