E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 21. april 2017

Ny pressemeddelelse oprettet: 13-03-2017 13:54:52

Tivoli Audio introducerer Model One Digital: En bordradio til moderne tider


Tivoli Audio lancerer den nye Model One Digital og bringer dermed den traditionelle bordradio ind i nutidens intelligente og trådløse hjem. Model One Digital kombinere et elegant design med ny teknologi, høj lydkvalitet og den enkle betjening fra Tivolis klassiske Model One radio.

 

Model One Digital bygger på Tivoli Audio's flagskib, den legendariske Model One radio, dens klassiske dreje skive til indstilling af kanaler er på Model One Digital er blevet erstattet af en multifunktionel ring i aluminium til indstilling af bl.a radiokanaler, denne ring omkredser elegant den højt opløselige skærm som viser bl.a. den aktuelle radiostation eller hvilket nummer der bliver spillet via Spotify. Indgangs valg og lydstyrke klares nu med en enkelt drejeknap ved siden af. Model One Digital kan spille musik fra; FM, DAB+, AUX, Bluetooth® og Wi-Fi som via Tivoli Audio's app. giver adgang musik tjenesterne Spotify, Tidal, Deezer og TuneIn. Model One Digital understøtter desuden Spotify Connect.

 

Tivoli Audio app'en gør det nemt at streame musik via Wi-Fi fra Model One Digital til andre af Tivoli Audio's ART-højttalere og opsætte højttaler stereosæt i flere lokaler. Du kan streame DAB eller FM radioudsendelser live fra Model One Digital ud til Tivoli Audio ART-højttalere eller vælge lyden fra Bluetooth, AUX eller en af de mange understøttede streamings tjenester og streame dem ud til Tivoli Audio ART-højttalere.

 

Model One Digital er lavet i møbelkvalitet og fås i valnøddetræ, sort og hvid. Højttaler gitteret er prydet af lækkert tekstil fra Danske Gabriel®. Senere på året Tivoli Audio introducerer flere modeller i ART serien.

 

Model One Digital er designet og udviklet af Tivoli Audio's chefdesigner, Paul De Pasquale. De Pasquale udtaler om produktet: "Tivoli Audio introducerede den originale Model One-radio i 2000. Radioen udfyldte et hul i markedet for AM/FM-radioer i høj kvalitet til en overkommelig pris. Vi introducerer nu 17 år senere et produkt, der betyder, at Tivoli Audio vil være på forkanten af lydteknologien i mange år ud i fremtiden. Tivoli er kendt for sin høje kvalitet og design i topklasse, og Model One Digital bringer Tivoli Audio ind i musik streamingens og den trådløse lyds tidsalder."

 

Model One Digital har en detailpris på 2.499,-  kr og kan købes på tivoliaudio.dk og igennem udvalgte forhandlere. Billeder på Model One Digital findes her: http://www.tivoliaudio.com/mediacenter/

 

 

Om Tivoli Audio:

Tivoli Audio producerer og markedsfører prisvindende lydprodukter, der leverer høj ydelse når det gælder Hi-Fi performance og produkterne fås også i et bredt udvalg af farver og træ i møbelkvalitet, så de ser lige så godt ud, som de lyder. Tivoli Audio blev grundlagt i 2000 med det mål at tilbyde forbrugeren smukt designede, enkle lydprodukter i høj kvalitet. I dag sælger Tivoli Audio sine produkter i over 40 lande på verdensplan. Yderligere oplysninger finder du ved at besøge tivoliaudio.dk eller sende en mail til press@tivoliaudio.dk.


 

 


Kontaktperson:

Henrik Sonne

Telefon: +4520492565

press@tivoliaudio.dk

Afsender:

Tivoli Audio

Telefon:

Tuborg Boulevard 12

2900 Hellerup

https://tivoliaudio.dk