Önling melder klar på de kreatives yndlingsmesse

19. august 2021   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Gæsterne på Nordens største kreative messe i Fredericia vil alligevel kunne møde garn- og strikkeuniverset fra Önling

Flere end 210 udstillere er klar, når Kreative Dage i Fredericia åbner dørene igen den sidste weekend i oktober - og blandt dem er Önling, et kendt navn inden for garn, strikkekits og nordiske strikdesigns.
Det var faktisk ellers ikke tanken at deltage i arrangementer i år, fortæller medstifter og Creative Director Katrine Hannibal:

- I foråret var planen at aflyse alle aktiviteter i 2021, primært fordi vi var lidt usikre på, hvordan folk ville reagere i en ny coronafase. I coronatiden har vi ikke kunnet lave fysiske aktiviteter så som messer, workshops, kurser og events, så forretningen er gået fra at være cirka 75 procent netbaseret til næsten 100 procent. Men vi elsker jo at komme ud og møde "ligesindede", som er tossede med at strikke, og som digitalt brand kommer vi også i kontakt med nye målgrupper ved fysiske events. Så vi besluttede at deltage på Fanø Strikkefestival og på Kreative Dage, og det glæder vi os rigtig meget til - man bliver jo som cirkushesten, der kan dufte savsmuld, forklarer Katrine Hannibal med et smil.

Hun betegner Kreative Dage som den klart største og vigtigste kreative salgsmesse i Danmark:
- Jeg kan enormt godt lide messen. Den er by far den mest velorganiserede event, vi har, og folkene i teamet bag er venlige og topprofessionelle. Desuden er det meget inspirerende som indehaver at se den kæmpe spændvidde, der er - ikke kun inden for strik, men på en lang række områder.

Viderefører Hanne Falkenbergs arbejde
I Fredericia ser Katrine Hannibal i øvrigt frem til at præsentere strik, garn og opskrifter fra Hanne Falkenberg Design, som Önling har overtaget og videreført siden november sidste år.
- For mig er Hanne Falkenberg en af blot en håndfuld ikoniske danske strikdesignere, og vi er begejstrede for at kunne føre hendes arbejde videre med dyb respekt for det livsværk, hun opbyggede igennem 25 år.

- Hanne er utroligt populær - for eksempel findes der en Facebook-gruppe, "Alle os der elsker Hanne Falkenberg Strik", med flere end 3000 medlemmer, konstaterer Katrine Hannibal.
Hun tilføjer, at Önling ved overtagelsen af brandet fik cirka 1200 færdigstrikkede Falkenberg-sweatere tilbage fra diverse forhandlere. Der er stadig flere end halvdelen tilbage, og de kan ses og købes på Kreative Dage.

Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia den 29.-31. oktober. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

BILLEDTEKST:
Önling-stifterne Lotte Ronan (tv) og Katrine Hannibal (th) glæder sig til at præsentere strik, garn og opskrifter fra Hanne Falkenberg (midterst) på Kreative Dage i Fredericia.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk