Niels Hausgaard er Årets Plus

21. december 2012   |   Bonnevie Media  |  Flere pressemeddelelser

Sanger, komiker og samfundskritiker Niels Hausgaard går nu i fodsporene på ”TV2-flygtningen” Jes Dorph-Petersen, der sidste år blev kåret til Årets Plus af netdating-siden 40plus.dk. Den medfølgende pengepræmie donerer Niels Hausgaard fluks videre til Årets Helt kandidaten Silvia Meyer og hendes initiativ og arbejde med Misbrugsportalen.

Sangeren og satirikeren Niels Hausgaard er på ingen måde uvant med at blive rost til skyerne og klappet og grint af, så tårerne triller, men det er dog første gang i mandens årtier lange karriere, som Hausgaard selv udtrykker det, at han på denne her måde er blevet hædret via en års-kåring.

”Jeg har tidligere modtaget priser, men har aldrig prøvet at vinde i sådan en type af kåring, som 40plus afholder hvert år – så selvfølgelig er jeg da glad, både meget stolt og glad”, fortæller Årets Plus anno 2012, Niels Hausgaard, der med det nok så berømte mulehår forviste Mads Mikkelsen til andenpladsen, mens Anders Breinholt galopperede ind på tredjepladsen foran komiker-kollegaen Anders Lund Madsen.     

Kåret sammen med Sofie Gråbøl

At Forbrydelsen stjernen Sofie Gråbøl af 40plus er blevet kåret til Årets Plus blandt kendte og kongelige på kvindesiden, gør ikke glæden mindre hos Niels Hausgaard.

”Jeg kender ikke Sofie Gråbøl personligt, men forstår da så godt, at brugerne på datingsiden har valgt at kåre hende – hun virker nemlig som en utrolig sød og tiltalende pige, fortsætter den populære sanger og sangskriver, der har valgt at donere pengene, der følger med kåringen, videre til 34-årige Silvia Meyer, stifter af Misbrugsportalen.com.

Silvia Meyer, mor til fire og selv tidligere stormisbruger af narkotika, har via sit initiativ og indsats med Misbrugsportalen.com, en dansk hjemmeside for alle typer af misbrugere og deres pårørende, blevet nomineret til titlen Årets Helt.

”Jeg har kun mødt og talt med Silvia Meyer ganske kort – en aften for ganske kort tid siden, hvor vi begge var med i Aftenshowet, og hvor vi deltog i hvert vores indslag.

Vi faldt så i snak ude bag ved, hvor Silvia fortalte mig om hendes flotte og positive initiativ og arbejde med Misbrugsportalen, der gjorde et meget stort indtryk på mig.

Hvorfor jeg nu vælger at donere 40plus-pengene videre til Silvia og hendes arbejde med portalen” fortsætter Niels Hausgaard, der tidligere selv har oplevet at bekendte har mistet livet i forbindelse med narkotikamisbrug.

Overvældet Silvia Meyer

Jeg kan huske Niels Hausgaard helt tilbage fra min barndoms fjernsyn. Manden er jo en af de helt store i dansk underholdning. Derfor var det også en stor oplevelse for mig sådan helt tilfældigt at rende på ham – og at mit initiativ med Misbrugsportalen på den måde har gjort et så stort indtryk på ham” siger en yderst overrasket og glad Silvia Meyer, der har svært ved at finde ord for den gestus, Niels Hausgaard nu viser ved at donere sin pengepræmie videre til arbejdet med net-portalen.

Ud af 65 indsendte forslag, er Silvia Meyer blevet nomineret til at være blandt de 10, der har mulighed for at blive kåret til Årets Helt anno 2012 – arrangeret af Jyllands-Posten i samarbejde med TrygFonden.

----------------

Om Årets Plus:

Bag kåringen af Sofie Gråbøl og Niels Hausgaard står Danmarks førende netdating-side for voksne (+ 40 år), der hvert år i december måned nominerer 12 kendte danske kvinder og mænd til at blive årets kvindelige og mandlige Årets Plus.  

Sidens brugere stemmer så på den nominerede mand og kvinde, de hver især har oplevet som et positivt indslag i mediebilledet på enten den korte og/eller lange bane.

www.40plus.dk

-----------------

Årets Plus nominerede:

Mænd:

Anders Lund Madsen (tv-vært og komiker)

Anders Breinholt (tv-vært og komiker)

Niels Hausgaard (folkekær visesanger/spillemand)

Mads Mikkelsen (dansk stjerneskuespiller)

Peter A.G. (sanger)

Bubber (undersøgende tv-vært)

Ole Henriksen (creme-konge)

Søren Pilmark (komiker og ørkensøn)

Nikolaj Coster-Waldau (skuespiller)

Anders W. Berthelsen (Forbrydelsen skuespiller)

Søren Ryge Petersen (havemand)

Hans Pilgaard (tv-vært)

 

Kvinder:

Sofie Gråbøl (Forbrydelsen skuespiller)

Pia Kjærsgaard (Folketingsmedlem)

Jytte Abildstrøm (skuespiller)

Natasja Crone (tv-vært)

Helle Thorning-Schmidt (Statsminister)

Ulla Terkelsen (omkringfarende korrespondent)

Anne Linnet (musiker og sangskriver)

Christine Feldthaus (tv-vært og livsstilsekspert)

Ghita Nørby (Matador-skuespiller)

Lisbeth Dahl (komiker og dronning af Cirkusrevyen)

Lise Nørgaard (Matador-mor)

Michele Bellaiche (tv-vært)

----------------

 

   

 

 

 

 

Kontaktperson:

Lene B. Jensen

27 93 76 87

Morten Jensen <support@cyberfusion.dk>

Afsender:

Lene B. Jensen

Harevænget 57
4733 Tappernøje

28261666

bonneviemedia@mail.dk