Netværket er sikret ved det digitale Copenhagen Half Marathon

13. september 2017   |   Sparta Atletik & Motion  |  Flere pressemeddelelser

Copenhagen Half Marathon byder på en række digitale tiltag. Tiltag som kan presse netværket i start- og målområdet, men med en ekstra mase fra Telenor er netværket nu gearet til at klare presset.

I forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon tidligere i år løftede Sparta Atletik & Motion løbet til nye digitale højder. Der blev blandt andet indført livezoner ude på ruten, hvor løberne blev filmet, og der blev taget billeder. Film og billeder som kunne ses i realtid i app'en og på hjemmesiden. Med mere end 3.000.000 visninger på dagen og i dagene efter blev det en kæmpe succes, som nu bliver overført til Copenhagen Half Marathon.

"Med Telenor Copenhagen Marathon 2017 satte vi en ny standard for, hvordan digitale features kan løfte deltager- og publikumoplevelsen. 70.000 real-time billeder fra ruten og mere end 3 millioner eksponeringer på dagen var noget af det, der gjorde Telenor Copenhagen Marathon til en digital succes. En succes, som vi gentager ved CPH Half via tre live zoner ved 9,5 km, 15 km og ved målstregen, hvor der tages real-time fotos og video af de 22.000 deltagere. Med dobbelt så mange deltagere som til Telenor Copenhagen Marathon, vil vi i samarbejde med Telenor bruge CPH Half til at stabilisere vores nye digitale tiltag og sætte retningen for vores næste digitale udviklingstrin, som vi vil løfte sløret for i 2018," siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion.

Store krav til dækningen 

Den store interesse for de mange billeder og film, som kan ses i realtid stiller store krav til netværket. Krav som bliver skærpet af, at der er 22.000 løbere plus tilskuere samlet i Fælledparken, som gerne vil i kontakt med hinanden. Derfor bliver netværket også opprioriteret i start- og målområdet i forbindelse med Copenhagen Half Marathon, da Telenor opstiller en ekstra mobilmast, så alle selskabets kunder er sikret en optimal dækning på trods af det ekstra pres på netværket.

"Vi er naturligvis glade for at give vores kunder bedre dækning og dermed gøre det nemmere for dem at kommunikere digitalt under løbet, så de uden problemer kan uploade billedet af favoritløberen til Instagram eller sende snap's hjem til vennerne eller familien," siger Peter Nødbak, netværksdirektør i Telenor Danmark.

Bidragsydere, arrangører, partnere og sponsorer 

Arrangører: Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik & Motion 

Bidragsyder: Nordea Fonden

Partnere: Frederiksberg Kommune, København Kommune, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen

Digitale udviklingspartnere: Ultimate, BitLizard, DigitalRebel og Telenor

Sponsorer: Nike, High5, BMW, Marathon Sport og Carlsberg Nordic 

Presseakkreditering

Vi håber, at I som presse har lyst til at dække løbet på selve dagen. I kan akkreditere jer her

 

 

 

  

Kontaktperson:

Martin van Dijk

26 29 26 91

martin@sparta.dk

Afsender:

Sparta Atletik & Motion

Gunner Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00

sparta@sparta.dk

http://sparta.dk