Mad til 3 og 6 hitter

05. oktober 2017   |   RetNemt Måltidskasser  |  Flere pressemeddelelser

Danskernes mange og flydende familieformer og -størrelser rammer nu også i måltidskassemarkedet.

Det fremadstormende marked for måltidskasser tilpasser sig nu også de varierende familiemønstre og -størrelser. Stadig kortere bestillingsfrister, kasser til singler og løsninger til flere eller færre dage er bare nogle af de ting som udbyderne har budt på af nyheder. Senest har så RetNemt Måltidskasser lanceret måltidskasser til 3 og 6 personer. Succesen har været stor - over en tredjedel af alle kasser er på kort tid overgået til at være til 3 eller 6 personer.

 

Det vil altså sige, at man eksempelvis kan nøjes med at bestille mad til mor og børn om mandagen, hvor far er til badminton, mens tirsdagens ret kan klikkes hjem til hele familien på 6. Hvor man normalt bestiller alle måltider til ét bestemt antal personer, kan man hos RetNemt Måltidskasser således tage højde for, hvornår dine, mine og vores børn spiser med, og RetNemt Måltidskasser gør det dermed muligt at tilpasse konceptet fuldstændigt efter moderne familiers travle hverdag. "Vi oplever en stærk interesse fra vores kunder, naturligvis begrundet i ønsket om både at spare penge og samtidig reducere madspild" siger direktør Klaus Toft fra RetNemt Måltidskasser.

 

Eller som Tanja fra Kolding, der er kunde hos RetNemt Måltidskasser, udtrykker det "Vi er 5 i familien, så kassen til 6 personer er god for os og giver indimellem rester til næste dag.  Det gode ved måltidskasserne er ikke kun nemheden, men også at børnene lærer at spise flere ting end hvis jeg bare lavede det de kan lide - nu bliver de udfordret."

 

Baggrund måltidskasser

  • Konceptet hos de fleste udbydere er, at forbrugerne kan få leveret en kasse med alle råvarer og en opskrift til aftensmåltidet. Ofte kan retterne tilberedes på max en halv time.
  • Udbyderne tilbyder typisk mad til 3-4 dage om ugen til mellem 2 eller 4 personer.
  • Markedet for måltidskasser er i stærk vækst.
  • RetNemt Måltidskasser leverer hver uge mere end 50.000 måltider til danskerne og havde fra 2015 til 2016 en vækst på 70 %.

Kontaktperson:

Klaus Toft

2085 2576

ktn@retnemt.dk

Afsender:

RetNemt Måltidskasser

Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

49 177 176

kundeservice@retnemt.dk

https://www.retnemt.dk