Øllets Dag rammer hele landet

29. august 2018   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Øllets Dag er fejringen af det innovative og alsidige øl. Siden 2003 har ølentusiaster, bryggere, bryggerier, butikker og barer fejret øllets mangfoldighed. I år er der lørdag den 1. september.

Lørdag den 1. september løber Danmarks største ølbegivenhed af stabelen. Øllet Dag er fejringen af det innovative og alsidige øl. Det lokale øl. Og det øl, der ikke lige findes på supermarkedernes hylder.

- Øl er ikke bare øl. Øl er følelser, smage, dufte og små nuancer, der giver en oplevelse ud over det sædvanlige. Øl kan sætte en stemning af hygge og samhørighed. Det er sådan en stemning, Danske Ølentusiaster sætter, når Øllets Dag rammer hele landet, siger Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster.

Netop øl i talrige variationer kan lørdag den 1. september smages og opleves i stort set hele landet. Fokus er på det lokale, det ekstreme, det udfordrende, det klassiske og det nye øl.

- Alle er velkomne på øllets dag. Øllets Dag er en fejring af øllets mangfoldighed. Og så er det lige nede på hovedgaden. Det er en Ølfestival spredt ud over et helt land, og det er den perfekte fejring af det gode øl; sammen med naboen, vennerne og familien, siger Hans Peter Jepsen.

Danske Ølentusiasters 50 lokalafdelinger markerer dagen med lokale arrangementer. Derudover har en række barer, butikker, bryggere og bryggerier taget dagen til sig og arrangerer uafhængige øl-arrangementer.

Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003, som Den Danske Øldag. De to første år foregik aktiviteterne på foreningens stiftelsesdag den 5. september. Fra 2005 har navnet været Øllets Dag og er af praktiske hensyn flyttet datomæssigt til den første lørdag i september.

Se mere her: www.facebook.com/oelfest eller ølletsdag.dk

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8.700 medlemmer fordelt på 51 lokalafdelinger. Foreningen har siden stiftelsen i 1998 arbejdet for udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.

Billedtekst: Øllets Dag er en landsdækkende fejring af det innovative, gode øl. Her kan danskerne gå på opdagelse i en lang række øl, som de måske ikke har smagt før.

Kontakt:

Hans Peter Jepsen, landsformand for Danske Ølentusiaster. Tlf.: 5151 2836 - mail: hans.peter.jepsen@ale.dk

Jean Tonnesen, presseansvarlig i Danske Ølentusiaster. Tlf.: 3074 3330 - mail: jean.tonnesen@ale.dk

Kontaktperson:

Hans Peter Jepsen, landsformand for Danske Ølentusiaster

5151 2836

hans.peter.jepsen@ale.dk

Afsender:

Danske Ølentusiaster

Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

4582 3400

sekretariat@ale.dk

http://www.ale.dk/