Øllet flyder på MAND&CO

14. september 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Carlsberg Danmark byder på Jacobsen specialbryg, nyheden Carlsberg 1883 og Fan Van – og når julebryggen flyder, indtager fem stand-up’ere scenen på MAND&CO i Fredericia

Metro eller macho, gentleman eller drengerøv – om mindre end to måneder er der premiere på MAND&CO, hvor der for en gangs skyld er lagt 100 procent vægt på det maskuline univers.
I MESSE C Fredericia er alt til manden samlet på ét sted. Her er eksklusive produkter og brands; biler, elektronik, gastronomi, spiritus, eventyr og mode samt sceneprogram i topklasse.

Imellem de mange stærke udstillernavne kan man(d) blandt andet møde Carlsberg Danmark, som netop har fejret 170 års jubilæum.
Den verdenskendte danske koncern sætter alle sejl til på MAND&CO, hvor man blandt andet kan bænke sig i Jacobsen-baren. Her kan man stifte bekendtskab med de lækre Jacobsen specialøl, som fremstilles på det historiske Carlsberg-område i Valby.

Saaz Blonde, Porter, Gylden Ale, Dark Lager og Nordic Jam hedder nogle af de mange populære Jacobsen-brands, som både dufter og smager fantastisk.
Gæsterne kan også møde en af bryggeriets største nyheder i mange år, nemlig Carlsberg 1883. Netop i 1883 skabte Carlsberg et gennembrud i international ølhistorie ved at rendyrke gær, og med ”1883” er det lykkedes at genopdyrke og genskabe den originale gær. Det er som at smage historien – og den smager godt!

MAND&CO får også besøg af Carlsbergs store Fan Van, som er Danmarks eneste kørende fan-ambassade. Her kan man hygge med vennerne, spille bordfodbold og gå på opdagelse i truckens fede fodboldunivers.

J-dag og stand-up i topklasse
Og så skal det naturligvis ikke glemmes, at ”J-dag” falder på MAND&CO’s førstedag, fredag den 3. november. Fra kl. 20.59 kan man nyde årets Tuborg Julebryg – den første er gratis på indgangsbilletten!

Lige efter er der i øvrigt underholdning i topklasse på scenen. Ikke bare én, men fem af Danmarks bedste komikere kigger forbi med stand-up konceptet FEM On Tour - en turné som de netop har afsluttet, men som gæsterne på MAND&CO får en enestående chance for at opleve. Konceptet er enkelt: FEM unikke komikere, der elsker at optræde og levere gode grin, underholder lige efter julebryggens frigivelse.

Publikum kan se frem til et show, hvor de alle FEM - Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann – kommer rundt i alle hjørner af genren med skarpe og hylesjove betragtninger.

MAND&CO finder sted den 3.-4. november i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.mandogco.dk

 

Kontaktperson:

Chefkoordinator Camilla Due Christensen

27770043

cdc@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk