Lækkerier til påske og fest – uden tilsat sukker

13. februar 2018   |   EASIS A/S  |  Flere pressemeddelelser

Ny kogebog viser, hvordan du kan forsøde påsken og andre højtider helt uden at komme sukker i mad og kager og uden at forlade den slanke linje.

PRESSEMEDDELELSE

Når påske, pinse og jul står for døren, er det let at lade sig friste af festlige måltider med søde desserter og kager i familiens og venners gode lag. Heldigvis kan man nu roligt følge sine lyster uden frygt for overflødige kilo på sidebenene eller for mange hurtige kulhydrater i blodbanen. Man skal bare slå op i den nye kogebog fra EASIS, ’Året rundt uden tilsat sukker – højtider & festlige begivenheder’.
Her er der til påske- og pinsefrokosterne opskrifter på gode sager som eksempelvis påskebrød med æg, forårssild og rabarberkompot med marcipan crisps. Både de og alle de andre af bogens 30 opskrifter er lette at følge og rige på velsmag.

 

Kulørte cremeboller med færre kalorier
Ved hver opskrift er der angivelse af nærings- og energiindhold. For eksempel oplyses det ved opskriften på kulørte cremeboller, at en af disse lækkerbiskner blot indeholder 112 kilokalorier. Og skal desserten på påskebordet bestå af en frisk rabarberkompot med søde marcipan crisps, kan du nøjes med at indtage 137 kilokalorier per portion.
’Året rundt uden tilsat sukker – højtider & festlige begivenheder’ er delt op i fem kapitler: Fødselsdag, Pinse & påske, Sommer, Fastelavn & halloween samt Jul.

 

En række af gode bøger
- Vi har i forvejen udgivet en række andre bøger med opskrifter på god mad, kager og drikke uden tilsat sukker. Vi er superglade for, at vi nu også kan hjælpe forbrugerne til at fejre årets højtider, fødselsdage og andre festlige lejligheder uden unødvendige kalorier fra tilsat sukker, siger Line Krogh Ellesgaard, marketing manager hos EASIS.
Udover alle opskrifterne indeholder bogen også to informative kapitler om kalorier, kulhydrater og blodsukker, skrevet så alle kan forstå det.
’Året rundt uden tilsat sukker – højtider & festlige begivenheder’ koster 149,00 kr. og sælges i alle boghandler i Danmark, på Diabetsforeningens hjemmeside og på EASIS’ hjemmeside.

 

Anmeldereksemplarer kan fremsendes ved henvendelse til marketing manager Line Krogh Ellesgaard, tlf. 27 13 27 03, e-mail: lke@easis.dk

 

EASIS er Danmarks førende virksomhed inden for søde sager uden tilsat sukker. Virksomheden producerer et stort sortiment, lige fra chokolade og cookies til is, morgenmad og talrige andre produkter.

 

BILLEDTEKSTER (fotos kan downloades via link herunder):

TIL HOJTIDER_FORSIDE:
Med ’Året rundt uden tilsat sukker – højtider & festlige begivenheder’ er det nemt at forkæle sig selv, familie og venner med festlig mad uden tilsat sukker og i det hele taget med færre kalorier.

 

TIL RABARBERKOMPOT:
Rabarberkompot er en ægte forårsklassiker. I den nye kogebog fra EASIS er der en opskrift, hvor der ikke skal bruges sukker, og hvor kompotten serveres med yoghurt og marcipan crisps.

 

TIL KULOERTE_CREMEBOLLER:
Kulørte cremeboller kan friste ved enhver festlig lejlighed. I ’Året rundt uden tilsat sukker – højtider & festlige begivenheder’ kan du se, hvordan du kan lave dem i EASIS’s kalorielette version, helt uden at tilsætte sukker.

 

TIL FLODEBOLLER:
Flødeboller med hindbær kan nemt laves i udgave med færre kalorier, når man følger opskriften i den nye kogebog.

 

Kontaktperson:

Marketing manager Line Krogh Ellesgaard

27 13 27 03

lke@easis.dk

Afsender:

Marketing manager Line Krogh Ellesgaard

Klamsagervej 29
8230 Åbyhøj

70 20 24 55

lke@easis.dk

http://www.easis.dk