Kom ud på ruten ved Telenor CPH Marathon og bliv underholdt

17. maj 2017   |   Sparta Atletik & Motion  |  Flere pressemeddelelser

Når der løbes Telenor Copenhagen Marathon den 21. maj, så bliver der som tilskuer rig mulighed for at opleve en masse underholdning langs ruten.

Når de 11.000 løbere på søndag sendes ud på de 42,195 kilometer rundt i København og på Frederiksberg, så bliver det i en feststemt kulisse. Der forventes nemlig i omegnen af 100.000 tilskuere langs ruten, og ud over de mange tusinde løbere, så er der også et væld af underholdning tilskuerne kan fornøje sig med. 

" Det er ikke kun ruten og elitefeltet, som i år er det bedste nogensinde, det sammen er al den underholdning og de power zoner, som er langs ruten. Vi har hele 27 forskellige steder med underholdning, og det er lige fra det klassiske samba orkester ved Knippelsbro, over de unge tyrolere i Heidies und Hosen, Roskilde aktuelle Farveblind og til Telenors kæmpe Power Zone i Fælledparken," siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta.

Rekord mange Power Zoner  

Der er i år hele ni Power Zoner fordelt ud over ruten. En Power Zone er et område, hvor der er gjort ekstra meget ud af underholdningen. I år er der ud over Telenors store  familie Power Zone med Jakob Rising som vært og masser af underholdning for hele familien, blandt andet en stor Mikkeller Power zone på Nørrebro, og som vanlig holder NBRO en stor fest på Dr. Louises Bro. Som noget nyt har Haven Festival en stor Power Zone i og omkring Havnegade med masser af musik, mad og drikke.  

"Det er tre af de steder, hvor der virkelig bliver gang i den. Hos Mikkeller er der blandt andet underholdning ved en DJ fra toppen af en brandbil, cheering med fede overraskelser og smagsprøver på deres gode øl. Mens NBRO i år løfter lydniveauet med en stor lydinstallation, før løberne når klimaks på Dr. Louises Bro. Hos Haven Festival kan man blandt andet nyde mad fra Meyers og øl fra Mikkeller" siger Dorte Vibjerg.

Helt nye Live Zoner 

Som noget helt nyt i år så er der også helt nye digitale muligheder for tilskuerne. Det er nemlig muligt at se sine favoritløbere løbe i real-time, selvom man som tilskuer er et andet sted på ruten. Der er nemlig opstillet fire Live Zoner, hvor løberne bliver filmet, og der bliver taget billeder. Disse film og billeder kan man som tilskuer se live.

"Det fungerer sådan, at løbet streames på fire forskellige kanaler. På hovedkanalen kan man se selve løbet, og når så ens favoritløbere nærmer sig en Live Zone, så kan man både i Telenor Copenhagen Marathon app'en og på copenhagenmarathon.dk skifte kanal og se sine favoritter løbe live," siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta.

De resterende Power Zoner 

Marathonsport, Garmin, Sparta, High5, Big Four

Der kan læses mere om de enkelte Power Zoner og deres placering her 

Partnere og Sponsorer 

Hovedsponsor: Telenor

Sponsorer: High5, Nike, Gardena, Erdinger Alkoholfrei, Marathonsport, BMW

Partnere: Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune

Mediepartner: Politiken 

Kontaktperson:

martin van Dijk

26292691

martin@sparta.dk

Afsender:

martin van Dijk

Gunner Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35266900

sparta@sparta.dk

https://copenhagenmarathon.dk