Klunke Voks - ikke kun til royale klunker

17. februar 2017   |   Albino Monkeys ApS  |  Flere pressemeddelelser

Klunkerne er – om ikke mandens bedste ven – så meget tæt på. Og nu har en ny pudsecreme til mandens kronjuveler fundet vej til det danske marked. I virkeligheden er der ikke tale om en creme, men en voks. Og med navnet klunke voks er der ingen tvivl om, at den er målrettet rigtige mænd.

-Endelig et skin care produkt som taler til os mænd. Et produkt der får os til at føle os som rigtige mænd, som Peter Østersø formulerer det.

Han er indehaver af Funtoys.dk og finsk gift, og netop hustruens finske rødder er årsagen til, at Albino Monkey ApS, firmaet bag Funtoys.dk, i dag er eneforhandler og importør af Klunke Voks i Danmark.

For det begyndte i netop Finland. Som en joke i en barbersalon i byen Tampere, men endte med at barberen blev taget med bukserne nede. For han var langt fra alene om at være træt af sure løg, og den lille krukke på 50 ml med mirakel-ingrediensen sheasmør, gik på kort tid fra gimmick til must have blandt mange finske mænd.

Og det er der lutter gode grunde til. Anvendelsesmulighederne er mange, og de rækker langt ud over bløde løg, som bare ER mere appetitlige og mindre ildelugtende.

Det er oplagt at bruge voksen efter barbering, men den afhjælper også gener fra eksempelvis syninger, ligesom den holder klunkerne kølige og friske, når resten af kroppen sveder. Det kan eksempelvis sportsudøvere og håndværkere have gavn af, men også mænd som sidder ned og/eller bruger tæt siddende bukser i løbet af arbejdsdagen.

-Eller hvorfor ikke bruge det som datingprodukt? Hvis du sveder af nervøsitet, inden du skal ud, eller som et spændende fælles indslag på selve daten, foreslår Peter Østersø.

Senest har den finske hær vist interesse for at gøre brug af voksen, når den skal på længere marcher, ligesom ishockeyspillere har meldt tilbage, at voksen er særdeles velegnet til brug i forbindelse med skridtbeskytter.

Hovedingrediensen i Klunke Voks er som tidligere nævnt sheasmør, hvilket ifølge producenten er ekstra godt for klunkerne. Voksen sælges i krukke på 50 ml til 109 kr. Klunke Voks kan købes på funtoys.dk, som også har oprettet en særlig Facebookside til produktet. Her har både mænd og kvinder vist interesse for det første skin care produkt herhjemme, som er målrettet mandens kronjuveler.

Og så er sloganet selvfølgelig: SO GOOD FOR YOUR BALLS!

Se mere på www.funtoys.dk og www.facebook.com/klunkevoks.

Kontaktperson:

Peter Østersø

3117 3553

peter@funtoys.dk

Afsender:

Albino Monkeys ApS

Troldpilevej 1
4600 Køge