Innovative strømløsninger til havneområder

06. juli 2018   |   HH-Installation  |  Flere pressemeddelelser

Når man har fri, er det rart at slippe for så mange bekymringer og besværligheder som muligt. Slapper du eksempelvis af med en lang køretur med taget slået ned, en tur i haven med en havesaks og en ukrudtsbrænder eller måske med en tur på vandet i din båd? Er du én af de heldige sidstnævnte, som har en båd, og som derfor har mulighed for at tilbringe din fritid på vandet, ved du også, at man er meget afhængig af, hvor gennemtænkte og gode løsningerne er i den aktuelle lystbådehavn. Her vil vi se nærmere på nogle af de innovative el- og energiløsninger, som gør livet nemmere eksempelvis for bådejere.

 

Tilgængeligt, indbygget strøm

HH Installation er ét af de firmaer, som beskæftiger sig med strøm- og elløsninger, og helt konkret har de leveret innovative løsninger, hvor de har installeret strøm direkte i  pullerterne på lystbådehavne. På den måde har de gjort livet meget let for bådejere, som nemt og hurtigt kan få strøm til brug på deres båd, uden at de skal gøre noget særligt for det selv. Denne løsning gør op med den måde, strømmen tidligere var integreret i lystbådehavne på, som ikke var optimal i forhold til, hvordan det blev brugt.

 

HH Installation er innovation

Når man siger HH Installation, må man også sige innovation – her har vi nemlig i høj grad at gøre med et firma, som tænker ud af boksen på alle måder. Udendørs strømløsninger er én ting, energioptimering er en anden, og listen fortsætter. Deres kompetencekatalog dækker også over levering af strøm tilKøgebugt Motorvejen, installation af lys omkring idrætsanlæg, parker og parkeringsanlæg.

Kontaktperson:

Dorthe Olsen

61140853

dorthe@hh-installation.dk

Afsender:

Dorthe Olsen

Gl. Holbækvej 6-8
4200 Slagelse

70261218

info@hh-installation.dk

http://hh-installation.dk