Hostingguiden er klar med årets julegave

30. november 2017   |   Hostingguiden  |  Flere pressemeddelelser

Hostingguiden er klar med årets julegaveidé, du kan bruge til en af dem, som du ikke ved hvad du skal give i gave. Julegaveideen lyder på at give et webhotel i gave, så modtageren af gaven fx får en mulighed for at starte en blog eller anden form for hjemmeside.

Ved at give et webhotel i gave, får din modtager en mulighed for at prøve kræfter med at blogge eller lave noget andet, der kræver en hjemmeside. Et webhotel er derfor både en sjov men i den grad også en anderledes julegave, som de færreste forventer at finde under juletræet.

Hostingguiden præsenterer et webhotel som en gave du kan give til en af dem, der måske ikke ønsker sig så meget, og som du ved har en lille drøm om at blogge eller måske godt kunne tænke sig en hjemmeside til at sælge produkter eller promovere sig selv – man kan nemlig bruge en hjemmeside til et utal af ting. Det er derfor også en meget alsidig julegave, hvor modtageren selv bestemmer hvordan han/hun bruger den.

Hostingguiden.dk hjælper dig med at finde billige webhoteller. Du kan på deres hjemmeside finde en guide til forskellige webhoteller og forskellene på dem.

Hvis du skal starte en blog er det fx ikke nødvendigt med en stor diskplads og du kan derfor ”nøjes” med at give et af de billigere webhoteller i gave. Det er vigtigt at overveje, hvilket webhotel du giver i gave, da der godt kan være stor forskel, og her kan du bruge hostingguiden.dk til at sammenligne.

Du kan samtidig få et overblik over priserne pr måned og hvad det vil koste det første år, så der ikke kommer nogle overraskelser der.

Kontaktperson:

Hostingguiden

+45 70 26 51 50

katrinelarsen15@outlook.dk

Afsender:

Hostingguiden

Øresundsvej 144 D, st. th.
2300 København S

+45 70 26 51 50

katrinelarsen15@outlook.dk

https://www.hostingguiden.dk/