Hold et brag af en bryllupsfest

31. oktober 2017   |   s360  |  Flere pressemeddelelser


Går du og din bedre halvdel med en drøm om, at jeres bryllupsfest skal være noget lidt ud over det sædvanlige? Der er mange forskellige måder at imødegå drømmene på – det gælder om at vælge det, der virker mest rigtigt for jer og jeres bryllupseventyr. Ægteskabet handler naturligvis mest om alt det, der kommer efter bryllupsfesten, men ikke desto mindre er selve dagen en vigtig begivenhed, hvor I skal fejre kærligheden.

Brylluppet er det ultimative bevis på kærligheden mellem to mennesker. Derfor er der mange som planlægger deres livs fest på denne dag. Hvordan folk vælger at gribe fejringen an på er vidt forskellig – I skal gøre det, der betyder noget for jer.

Romantik ud over alle grænser

Brylluppet og det efterfølgende ægteskab er noget, langt de fleste ønsker at dele med dem, der står dem allernærmest. Nogle par inviterer både venner og familie til en stor traditionel bryllupsfest med musik og dans, mens andre inviterer en mindre gruppe af deres nærmeste til en mere intim fest. Nogen vælger vielse i kirken andre på rådhuset. Mulighederne er mange!

Er I det par, der leder efter en løsning, der kan give jer og jeres gæster en oplevelse ud over det, en traditionel bryllupsfest kan bidrage med? Måske er udlandet, svaret i søger. Det store udland er et vidt begreb, men essensen af det handler om at finde det mest romantiske sted i verden for jer og nyde hinanden der. På www.travelmarket.dk finder du et utal af rejseløsninger, der uden tvivl vil egne sig særledes godt som bryllupsdestination.

At komme ud over Danmarks grænser har den fordel, at man helt naturligt kommer langt væk hjemmefra, hvilket for nogen kan virke romantisk nok i sig selv. Derudover giver udlandet jer mulighed for at opleve en anden kultur omkring dyrkelsen af kærlighed og bryllup, som måske kan virke endnu mere romantisk end den hjemme i hverdagens Danmark. Sidst men ikke mindst kan I glæde jer til at fejre hinanden over flere dage, eftersom man sjældent rejser væk for én enkelt aften. Tag de familiemedlemmer og venner med I ønsker, og hold den bryllupsfest i drømmer om.

Skab den rette stemning

Hvor skal brylluppet stå? Mulighederne er uendelige, så det gælder om udvælge de få steder, som I ved, vil egne sig godt som jeres bryllupsdestination. Start med at finde ud af hvilket land, der appellerer til jer. I kan både gå efter romantiske Italien, eksotiske Thailand eller måske det luksuriøse Maldiverne. Er I mere til klassisk storby, kan I sigte efter byer som New York, London eller måske Paris? Mulighederne er virkelig mange, og kun I kan vælge hvilket land, der kan danne de rette rammer om jeres bryllup.  

Når I har valgt, hvor I vil invitere gæsterne hen, kan I med fordel begynde at overveje, om der er noget I ønsker at medbringe fra de danske bryllupstraditioner. På www.kija-design.dk finder I alt til drømmefesten lige fra indbydelser og bordkort til bryllupsdekorationer og bordpynt. Ønsker I eksempelvis en gæstebog hvor bryllupsgæsterne kan skrive en hilsen og et minde fra opholdet, finder I også det. Med den rette destination og det stemningsskabende tilbehør, kan I godt begynde at glæde jer til drømmebrylluppet.

 

 

Kontaktperson:

Jensen Hansen

70702243

kontakt@hussektionen.dk

Afsender:

Jensen Hansen

Vestergade 19B
8 a

70702243

kontakt@hussektionen.dk