Gør ide til virkelighed med dit byggeri

31. oktober 2017   |   s360  |  Flere pressemeddelelser

Er din virksomhed i en fremadstormende udvikling? Tillykke! Så kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan flere medarbejdere kommer til arbejdspladsen, og hvordan lokalerne pludselig føles for trænge til det stigende antal kundemøder. I den forbindelse kan det være nødvendigt at udvide. Mens nogle har lyst til at have en tilbygning i form at større lokaler, drømmer andre om at bygge noget nyt op helt fra bunden. Uanset om du ønsker at bygge ud eller bygge op, kan du have stor gavn af bygherrerådgivning, når du ønsker at få succes med dit byggeprojekt.

Med bygherrerådgivning får du ansvarsfuld og professionel vejledning af dit byggeprojekt fra ideens spæde start til det færdige produkt. Rådgiveren hjælper dig med at optimere mulighederne i dit projekt, ligesom du også vil få øje for begrænsningerne, der måtte opstå. Byggeprogrammerne inspirerer til løsninger af høj kvalitet inden for den givne økonomiske ramme, og du får derfor altid en rådgivning, der passer til dine krav og ønsker.

En bygherrerådgiver har stor erfaring med alt inden for styring af tid, økonomi og kvalitet inden for byggeri, og derfor bliver der altid fuldt op på projektets mål og intentioner. Du kan læse meget om bygherrerådgivning på www.kubenman.dk.

Alt du mangler til kontoret

Når de nye kontorlokaler er på plads, er det vigtigt at få styr på indretningen. Indretningen danner nemlig rammen for arbejdspladsen, og med den rette kontormøbler og artikler, har du de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø.

Kontorborde og -stole er essentielle dele af et kontor. Når du vælger kontorstole er det vigtigt at finde en model, som dine medarbejdere kan holde til at sidde på i lang tid ad gangen. Derudover er det også en fordel at vælge en stol, hvis indstillinger gør, at den enkelte medarbejder kan arbejde i sin foretrukne position. Det samme gør sig gældende for kontorbordene. Her kan du med fordel også vælge et hæve-sænke-bord, så de ansatte frit kan skifte mellem en stående og siddende arbejdsposition.

Foruden de vigtige kontormøbler er det også nødvendigt med de rette kontorartikler, der gør arbejdsdagen nemmere. Eksempelvis kan kuglepenne og fyldepenne af høj kvalitet gøre skrivearbejdet noget lettere, ligesom ringbind og arkivmapper skaber mere overskuelighed på arbejdspladsen. Endelig er det også vigtigt altid at have styr på alt fra blækpatroner og printerpapir til kalendere og lommeregnere, der bidrager til en effektiv arbejdsindsats i virksomheden. Mangler du kontormøbler og -artikler til din arbejdsplads? Du finder det her

Kontaktperson:

Jensen Hansen

70702243

kontakt@hussektionen.dk

Afsender:

Jensen Hansen

Vestergade 19B
8 a

70702243

kontakt@hussektionen.dk