Øget konkurrence på lånemarkedet gør det billigere at låne penge

15. april 2019   |   Moneda ApS  |  Flere pressemeddelelser

Langt de fleste danskere er bevidste om, at de kan låne penge på nettet. Det er dog ikke alle, der er klar over, at det faktisk er blevet markant billigere med tiden. Det er i høj grad noget, der handler om, at der med tiden er opstået en større konkurrence, der har været med til at presse de mange aktører, du kan finde på nettet.

Hvis du har i sinde at optage et lån, så er det ikke sikkert, at du skal gå direkte i banken. Det er værd at tage et kig på de mange lån, du kan finde på nettet først, da en stor del af dem faktisk befinder sig på et prisniveau, der er meget tæt på det, der kan findes i bankerne – dog med den fordel, at det er markant nemmere at låne.

Mange nye aktører er kommet til

I løbet af de seneste par år er der kommet mange nye aktører til på det danske marked. En stor del af dem er begyndt at presse markedet, fordi de er trådt ind på markedet med en lavere pris end mange af de andre aktører, der er aktive långivere til de danske forbrugere – og det har selvfølgelig sænket den generelle pris.

Hvis du er på udkig efter et kviklån, så kan du være helt sikker på, at det er noget, du har flere muligheder for at finde i dag sammenlignet med for blot et par år siden, hvor der ikke var nær så mange aktive aktører på det danske marked. For dig som forbruger er det dog kun en klar fordel, at du har fået flere muligheder.

Det er der op til flere årsager til. Det handler derfor ikke kun om, at det er noget, der har været med til at gøre det billigere for dig at låne penge. Det er i lige så høj grad noget, der handler om, at du kan finde et lån, der passer til lige netop de tanker, du har gjort dig, uanset om du f.eks. vil have en kort eller en lang løbetid.

Alle kan låne penge på nettet

I og med, at du i dag kan finde frem til et stort udvalg af långivere, så kan du også være helt sikker på, at du kan få lov til at låne penge på nettet. Det er dog ikke kun noget, der skyldes, at du kan låne penge hos et stort antal långivere. Det er også noget, der handler om, at der stilles meget få og lav krav til låntagerne på nettet.

Hvis du har et ønske om at låne penge til et nyt TV, en ny sofa eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, du kan finde et lån, der passer godt til dig. Det er vigtigt at du sørger for at vælge dit lån med stor omhu, da der lige netop er stor forskel på dem, og derfor skal du sikre, at det både er billigt og passer godt til dig.

Kontaktperson:

Lasse Madsen

25434105

kontakt@moneda.dk

Afsender:

Lasse Madsen

Lucernevej 10
8200 Aarhus N

25434105

kontakt@moneda.dk

https://moneda.dk/