Georg Jensen Damask er klar med spændende julekollektion

30. november 2017   |   Georg Jensen Damask  |  Flere pressemeddelelser

Georg Jensens Damask, der producerer tekstiler efter væveteknikken damask, satser i år stærkt på julehandlen. De har derfor valg at markedsføre en ny kollektion af juleprodukter sammen med de klassiske juletekstiler, der hvert år er at finde i Georg Jensens Damasks julekollektion.

Juletekstilerne har allerede ligget på damask.dk i en måneds tid, og salget er allerede kommet godt i gang. Med et par dage til 1. december er de fleste også begyndt på julehandlen.

Et af de tekstiler, som Georg Jensen Damask hvert år glæder sig til at præsentere i julekollektionen, er deres flotte juletræstæpper. Juletræstæpperne er altid et stort hit hos danskerne, som troligt vender tilbage år efter år. Juletræstæpperne laves per tradition efter de klassiske designs, som Georg Jensen Damask i mange år har håndhævet. Hver ny kollektion af disse får dog et nyt tvist eller tema hvert år, så de både afspejler tradition og tid.

Samtidig indeholder julekollektionerne hvert år et stort udvalg af Georg Jensen Damask duge lavet i flotte juledesigns. Her kan du både finde duge med klassiske julemønstre, sammen med duge i aldrig før sete designs. Hvis du er mere til det simple look, kan du også finde ensfarvede duge i julens farver.

Sammen med dugene, kan du finde flotte dækkeservietter, der passer til juledugene. Disse kan både bruges ovenpå den flotte dug, eller for sig, for et mere minimalistisk præg på julebordet. På den måde får du alt hvad du skal bruge, for at dække et flot julebord.

Ligesom resten af Georg Jensen Damasks produkter, er julekollektionen lavet med fokus på høj kvalitet. Tekstilerne bliver lavet efter væveteknikken damask, der har gamle traditioner for godt håndværk.

Kontaktperson:

Georg Jensen Damask

+45 75 52 27 00

gjd@damask.dk

Afsender:

Georg Jensen Damask

Pilestræde 30
1112 København K

+45 75 52 27 00

gjd@damask.dk

https://www.damask.dk/