E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 4. juli 2017

Frugtbarhedsstatuerne er ankommet!

Nyt håb for alle ufrivilligt barnløse par. Ufrivillig barnløshed er ofte en stor psykisk belastning for de par, som ikke har oplevet at have ”held i sprøjten”. Og når forskellige fertilitetsbehandlinger heller ikke har båret frugt, kan man let begynde at søge efter løsninger i det overnaturlige og okkulte. Og her er der måske hjælp på vej … I starten af juli ankom to afrikanske mirakelmagere til København, og de kan træffes – og berøres – i Ripley’s Believe It or Not!

De legendariske frugtbarhedsstatuer, som siges at have hjulpet tusindvis af parforhold til at blive gravide, er nu ankommet til Ripley's Believe It or Not! i København.
Ripley's anskaffede sig statuerne i 1993.

Statuerne er lavet af ibenholt og er håndlavet af dygtige håndværkere blandt Baulé-stammefolket i det vestafrikanske land, Elfenbenskysten, tilbage i 1930'erne. De er 1,5 meter høje og vejer over 30 kilo hver. 

MYTEN
Myten om statuerne siger, at de sikrer det elskende pars frugtbarhed, hvis de placeres på hver sin side af indgangen til soveværelset. Hvis kvinden eller hendes udkårne berører begge statuer, når de træder ind i soveværelset, vil de snart blive gravide.

Selvom Ripley's ikke kan udlåne statuerne til soveværelserne hos håbefulde vordende forældrekandidater, så er statuernes kraft fortsat stor. Tusindvis af kvinder har skrevet til Ripley's og fortalt om, hvordan en enkelt gnub på statuerne, efter årevis af forfejlede forsøg, pludselig var resulteret i en glædelig familieforøgelse. 

BABYBOOMET
Da Ripley's modtog statuerne I 1993, blev de i første omgang placeret på hovedkontoret i Orlando. Få måneder senere oplevede Ripley's et mindre babyboom, da tre medarbejdere blev gravide efter at have rørt ved statuerne. Det startede rygtet, og efterfølgende fik man utallige henvendelser fra kvinder, som kontaktede Ripley's for at spørge om de kunne besøge kontoret udelukkende for at røre ved statuerne. 
Gennem tiden har Ripley's modtaget utallige historier fra par, som har haft positive oplevelser med statuerne. Her er et lille udpluk af de personlige beretninger:

Se historien om statuerne i denne video: https://vimeo.com/125079076

 

VICTORIA

Jeg kom for at se statuerne i London i november - og selvom det fortsat er i et meget tidligt stadie, så er jeg gravid!

MELISSA

Jeg havde ikke haft heldet med mig gennem nogle måneders fertilitetsbehandling.
Så tog jeg på to ugers ferie i Europa, hvor sidste stop var London for at røre ved frugtbarhedsstatuerne. Et par uger senere vendte jeg hjem til USA, og min næste fertilitetsbehandling viste sig at være vellykket. Vi fik en pige i marts.

LAUREN

Vi havde forgæves prøvet at blive gravide i lang tid. Så gik jeg til Ripley's Believe It or Not! og gnubbede på begge statuer - og inden for de næste par dage viste det sig, at jeg var gravid.

SAMANTHA

Vi havde prøvet i cirka to år, inden lægerne fortalte os, at de tvivlede på, at vi ville være i stand til at få børn. Så hørte vi om statuerne og tænkte "Hvorfor ikke prøve?". Det gjorde vi - og her sidder vi med hende. Dem rører jeg gerne ved igen.

 

BACK ON TOUR

Statuerne har turneret i hele verden, og nu er statuerne nået til Ripley's Believe It or Not! i København. Statuerne vil kun være udstillet i en begrænset periode, så planlæg dit besøg allerede i dag.

Du finder Ripley's Believe It or Not! på Rådhuspladsen 57, 1550 København V.

PRESSEKONTAKT
Phyllis Calloway
Tlf. (+1) 407 399 5062
Mail: calloway@ripleys.com

 

OM RIPLEY ENTERTAINMENT

Ripley Entertainment Inc. er en globalt førende aktør inden for lokationsbaseret underholdning. Mere end 14 millioner besøgende gæster årligt de mere end 100 attraktioner i 12 forskellige lande. Ud over de 32 Ripley's Believe It or Not! Odditoriums beskæftiger virksomheden med hovedsæde i Orlando, Florida sig med udgivelses-, licens- og broadcast-aktiviteter.  Heriblandt det syndikerede TV-show, Ripley's Believe It or Not!, bestseller-bøger og de populære syndikerede Ripley's Believe It or Not!-tegneserier, som fortsat udgives dagligt i 42 lande. Ripley Entertainment ejes af Jim Pattison Group, som er Canadas tredjestørste privatejede virksomhed.

Kontaktperson:

Phyllis Calloway

Telefon: (+1) 4073995062

calloway@ripleys.com

Afsender:

Ripley's Believe It or Not!

Telefon: 33323131

Rådhuspladsen 57

1550 København V

larsen@ripleys.com

http://www.ripleys.com/copenhagen/da/