E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 8. oktober 2017

Frisk vind ind fra Køges østkyst

Danskerne vil have mere frisk luft i huset, såvel som sommerhuset.

En af Danmarks største og mest erfarne udbydere af ventilationsanlæg- og løsninger, A2Vent, har oplevet en stigning i efterspørgslen på ordentlige ventilationssystemer i rum, hvor forbrugerne opholder sig meget. Det er højst sandsynligt en tendens, der er forbundet med den nye helsebølge, der har skyllet sig ind over os de seneste år. Vi prøver at spise sundere og være mere aktiv med økologiske produkter og fitnessmedlemsskab. Nu er det huset og sommerhuset, der skal have en omgang.

 

Når en fan ikke længere er nok "for fa'en!"

Vi arbejder ikke med midlertidige løsninger eller lappeløsninger. Vi har mange år i branchen, og yder også serviceeftersyn på ventilationssystemer. "Når vi er ude, ser vi nogle sjove og kreative løsninger på at lave ventilationssystemer. Flere af dem er så "kreative", at man skulle tro, at folk havde fået erfaring fra den tids helt - Macgyver. Vi har eksempelvis set rum, der har så mange faner og blæsere, at luften blot blev kastet rundt, som var det en bold i en vaskemaskine". 
En succesful selvlavet boligventilation, er vi endnu ikke stødt på. 

 

Er ventilationssystemer på vej frem?

Det er i hvert fald den tendens, vi ser. Og folk køber kvalitetsløsninger, når de eksempelvis skal have komfortventilation. Det er vel også et tegn på, at by-folket gerne vil have renere luft, som dem på landet har lettere adgang til.
Hos A2Vent har vi over tyve års erfaring med at opsætte ventilationssystemer. Vores kunder er ikke specificeret til en bestemt demografi. Nu er ventilationssystemer ikke det billigste at sætte op. Men vi ser både folk i en lavere klasse, hvor smøgerne er blevet kvittet, hvorefter behovet for ren luft er steget. Yderligere ser vi også folk i højere klasser, der skal have ventilationssystemer til trods for, at de bor et sted, hvor de får kastet frisk luft fra alle retninger. Men vi skal jo ikke bestemme, hvad folk ønsker.

Kontaktperson:

Nicklas Andersen

Telefon: 71747473

info@a2vent.dk

Afsender:

A2VENT

Telefon: 71747473

Valdemarshaab 11

4600 Køge

info@a2vent.dk

http://a2vent.dk