Forældede låse er tag-selv-bord for tyveknægte

13. april 2018   |   Vinkler Låse & Sikring  |  Flere pressemeddelelser

Hos Vinkler Låse & Sikring tilbyder de nu et gratis sikkerhedstjek, der skal gøre det sværere for tyve at udføre deres planer. Forældede låse er et stort problem, og som garvet låsesmed er det derfor deres erfaring, at mange ikke er klar over, hvilken usikkerhed deres hjem befinder sig i.


Tjek på sikkerheden

Hos Vinkler Låse & Sikring kender man til det stigende problem i ældre husstande. Forældede låse gør det indbydende for tyve at slå til.

Derfor tilbyder de som virksomhed nu et gratis sikkerhedstjek, der skal opdage problemet, før det er for sent. Forebyggelse er i denne sammenhæng et essentielt nøgleord.
En låsesmed er derfor ikke kun nødvendig, når uheldet har været ude.

“Alt for mange gange har vi oplevet indbrud der kunne være forhindret. Derfor er det vigtigt for os, at gøre folk opmærksomme på betydningen af de rette og sikkerhedsgodkendte låse.” - fortæller Ian Vinkler, administrerende direktør.

Deres sikkerhedstjek slutter af med en evaluering, samt et uforpligtende tilbud. På denne måde sikre de deres kunder - uden pres.

Den rigtige rådgivning er vigtig når der skal tages stilling til sikkerheden omkring hjem eller firma. Derfor udbyder de også et stort udvalg af løsninger, der er tilpasset de forhold, der er gældende for det enkelte tilfælde.

Når uheldet er ude og solen er gået ned 

Uheld kan ske på alle tidspunkter af døgnet. Derfor ser Vinkler låse & sikring det også som en vigtig service at være tilgængelig - også på tidspunkter, hvor det hele ser lidt mere sort ud. Døgnservice er derfor en mulighed, når det akutte behov for en låsesmed finder sted.

Om Vinkler låse & sikring
Deres service bliver udbudt i en bred skare af byer i Nordsjælland og Storkøbenhavn, men har officiel adresse på Agerbovej 1, 2800, Kgs Lyngby. De kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 81 610 610

Kontaktperson:

Ian Vinkler

81 610 610

info@vinklerlaase.dk

Afsender:

Ian Vinkler

Agerbovej 1
2800 Kgs. Lyngby

81 610 610

info@vinklerlaase.dk

https://vinklerlaase.dk/