E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 7. februar 2017

Find en bådplads på Boat Show og Havneguide.dk

Det er nemmere end mange tror at få havneplads til sin båd – Foreningen af Lystbådehavne i Danmark demonstrerer Havneguide.dk på Fredericia Boat Show

Myten om, at det er umuligt eller svært at finde en bådplads stammer tilbage fra dengang, hvor de fleste havnes ventelister var urealistisk lange. I dag er det rent faktisk muligt at finde en båd til rimelig pris og en tilhørende bådplads.

I "KØB/LEJ BÅDPLADS" portalen på den digitale havnelods, Havneguide.dk, har mere end 70 havne fra hele landet registreret ledige bådpladser, og flere er på vej. Intentionen er, at det skal være nemt og overskueligt at finde en ledig bådplads, hvad enten det er på lejebasis eller handler om køb.

- Der findes mange myter om, at det er dyrt og svært at komme i gang med en maritim "karriere" som bådejer, og det slår desværre drømmen i stykker for mange, der brænder for at købe en båd og sejle på tur. Vi vil gerne med bådportalen fortælle kommende eller nuværende bådejere, at det ikke behøver at være så svært at komme i gang. Der er dels masser af både til salg, og dels har rigtig mange havne rundt omkring i de danske lystbådehavne ledige bådpladser, der kan erhverves nu og her, fortæller Jesper Højenvang, direktør i FLID (Foreningen af Lystbådehavne i Danmark), som står bag Havneguide.dk.
KØB/LEJ BÅDPLADS portalen er gratis at anvende og kræver hverken login eller kode.

Mød FLID på Boat Show og se, hvordan du søger en bådplads
På Fredericia Boat Show udstiller FLID i samarbejde med Dansk Sejlunion og projektet Vild med Vand under temaet Nye sejlere starter her. Standen rummer alt det, nye sejlere eller kommende bådejere har brug for, når drømmen om at komme på vandet skal udleves. Havneguide.dk er tilstede med en demostand med to computerskærme, hvor interesserede besøgende kan få en introduktion til, hvordan du søger efter en ledig bådplads.

Der findes i øvrigt flere forskellige modeller for at eje eller leje en bådplads. Nogle steder tilbydes en tre måneders sommerplads, mens andre giver mulighed for månedsleje, ofte uden indskud. Månedsleje kan være en god måde at komme i gang på for de nye bådejere, eller hvis man ønsker at teste et nyt bådfællesskab.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.

 


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

Telefon: 75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Telefon: 75922566

Vestre Ringvej 101

7000 Fredericia

messec@messec.dk

http://www.messec.dk

Filer og billeder