Få flere læsere på din blog eller webside via blogguide.dk

28. juli 2018   |   SEO Results  |  Flere pressemeddelelser

Søgemaskinerne sorterer ofte de blogs og websider fra, der ikke får nok omtale på internettet. Hvis du anbefaler din egen blog i en tekst med et link, så bliver din webside mere synlig for de følgere, der er interessede i netop det, din blog handler om. Dette har du muligheden for hos blogguide.dk

Bruger du mange timer på at kreere et solidt og personligt indhold på din blog eller website, men får du stadig ikke mange læsere eller clicks?

Søgemaskinerne sorterer ofte de blogs og websider fra, der ikke får nok omtale på internettet. Hvis du anbefaler din egen blog i en tekst med et link, så bliver din webside mere synlig for de følgere, der er interessede i netop det, din blog handler om.

Dette har du muligheden for hos blogguide.dk.

Gør din blog mere synlig for dine læsere

Selv om man producerer interessante blogindlæg eller tager de flotteste billeder på Instagram, så er det ikke altid nok. Har du endnu ikke fået det antal følgere, som du ønsker dig, så frygt ej.

Det er ikke dit indhold, der er noget i vejen med. Det er din blogs synlighed for dine læsere. Når man søger på Google, så ordner de alle websider efter dem, der får mest revenue og er blevet bedst markedsført - altså ikke nødvendigvis dem med det bedste eller mest relevante indhold.

På Blog Guiden kan du skrive en anbefaling af din blog eller webside med et link til din side, så din blog kommer længere op, når man søger på noget, den handler om.

Det kan for eksempel være søgninger som blog om mode, madblog, livstilssblog eller eksempelvis en online avis. At skrive en anbefaling af din webside er en god måde at skabe revenue omkring sit arbejde og få flere læsere og følgere for billige penge.

Boost dit læsertal med en anbefaling

På Blog Guiden kan du booste dit læsertal på din blog eller dine følgere på Instagram ved at anbefale din side.

Det gør du ved at skrive en anbefaling på min. 350 ord, der fokuserer på det, der er specielt ved lige netop din blog eller webside.

Jo mere unik din tekst er, jo mere vil søgemaskinerne booste dit link hos potentielle læsere. Så vær kreativ! Hvorfor skal man følge med på netop din blog? Hvordan skiller din blog sig ud fra andre blogs?

Husk at have et link med i din anbefaling, så søgemaskinerne kan sende læserne videre til din webside, hvis de har søgt efter en blog, der handler om det, du skriver om. I din anbefaling skal du kun sætte ét link ind.

Du kan også nøjes med at sende linket til din blog eller webside til Blog Guiden. Så skriver de en anbefaling, der er både personlig og optimeret efter søgemaskinerne.

Så er det både nemt og billigt at få flere læsere og følgere på sin blog eller webside.

Kontaktperson:

Lars Johnsen

26123772

mail@blogguide.dk

Afsender:

SEO Results

Ibstrupvej 7
2820 Gentofte

26123772

mail@blogguide.dk

https://www.blogguide.dk/