Europa som legeplads

30. juni 2018   |   Ziggi News  |  Flere pressemeddelelser

Vi elsker at bruge vores fritid på at opleve, smage og se andre dele af verden og andre kulturer, som ikke er vores egen. Og med det sagt, er der mange forskellige typer af rejser og brug af fritid.

Mange danskere elsker at rejse, og har man selv været rundt omkring i verden, ved man også, at alle andre folkefærd elsker at rejse.

Vi elsker at bruge vores fritid på at opleve, smage og se andre dele af verden og andre kulturer, som ikke er vores egen. Og med det sagt, er der mange forskellige typer af rejser og brug af fritid.

Så hvordan elsker du at rejse og bruge din fritid? Nogle foretrækker at blive i Danmark i den danske sommer, som også kan være helt fantastisk.

Feriemulighederne i Danmark omfatter især camping, hotelferie eller sommerhus. Det er også noget, som mange udlændinge kommer til Danmark for at opleve, især de to sidste.

At rejse er godt for krop og sjæl

Omvendt er der også rigtigt mange danskere, som bruger ferie og fritid i Europa, og rejser til klassiske lande som Frankrig, Italien og Tyskland.

Men også længere sydpå til Grækenland og Kroatien er der mange danskere, der har fået øjnene op for. Og med god grund.

Vi elsker varmen og solen, og ikke mindst det lidt lunere vand, som godt kan være et problem i Danmark.

Vejret er også i gennemsnit lidt bedre, jo længere sydpå du kommer. Altså, hvis man med godt vejr mener sommer og solskin. Og det er selvfølgelig ikke alles kop te.

Ferie i Europa kan også ofte udmønte sig i skiferie, til hvilket mulighederne er mange. Især Østrig og Frankrig er yndede destinationer for danskere, når det handler om de lange brædder under fødderne.

Der er noget at opleve over hele kloden

Jo længere du kommer væk fra Danmark, jo mere forskelligt lever mennesker ofte. Et af de mest fantastiske steder at rejse i verden, er i Asien.

Her lever folk virkeligt anderledes, selvom menneskerne ikke er særligt forskellige fra os selv. Maden kan være meget speciel, måske zuzzi, og det betyder, at det også kan være virkelig god.

Et land som Vietnam er kendt for sit helt sublime gadekøkken, og der er virkelig noget om snakken. Hvis du er til aktiv ferie som fx dykning, er Indonesien eller Filippinerne er super valg.

Kilde: holidaynews.dk

Kontaktperson:

Mette

29856772

mail@ziggi.dk

Afsender:

Mette

29856772

mail@ziggi.dk

https://ziggi.dk/