E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 10. april 2017

ESport vinder frem hos diverse bookmakere

E-sport er efterhånden blevet en verdenskendt disciplin. Og det har diverse bookmakere da også taget til sig i stor stil. Hos eodds.dk finder du en verden af bookmakere som især vinder frem inden for eSport.

Hvem er eodds.dk?

Eodds.dk er et nyopstartet site indeholdende diverse nyheder omhandlende odds og betting inden for eSport. Herunder finder du også guides til betting samt daglige forslag til odds. Eodds.dk samarbejder desuden med eksterne bookmakere, og fungerer på den måde som et site for information inden for verdenen om e-odds.

 

Opbygning af eodds.dk

Eodds' hjemmeside er opbygget, således at du som forbruger har bedst muligt overblik over verdenen inden for eSport. Herunder opdeles kategoriernes således:

Nyheder: Herunder finder du seneste nyt inden for eSport-genren. Herunder de vildeste kampe samt de bedst mulige odds. Denne bliver ofte opdateret som du kan danne dig bedst muligt overblik. Du finder også interessante og diskuterende artikler omhandlende hvad som rører sig inden for eSport.

Spilforslag: Her finder du de reelle spilforslag fra diverse bookmakere, tidspunkter for kampe samt diverse informationer om hold og den pågældende kamp. Herefter kan du selv tage stilling til det konkrete odds og eventuelt oprette et bookmark på dette, for bedst muligt at kunne finde det igen.

ESport: Under denne kategori kan du danne dig et overblik over diverse typer af eSport samt de konkrete spil som kan oddses på via bookmakerne.

Anmeldelser:
I denne kategori finder du anmeldelser af diverse bookmakere. Her kan du skabe dig et overblik over hvilke eventuelle bonusser du kan erhverve dig samt hvilken rating som eodds.dk's forbrugere har givet den pågældende bookmaker.

Bookmakere: Her finder et mere listet overblik over bookmakerne.

Kontakt: Har du brug for at kontakte eodds.dk, har du mulighed for at skrive til dem under denne kategori.

 

Desuden...

Besøg desuden Eodds.dk på deres hjemmeside og på Facebooksiden, hvor du ofte
vil få at vide hvad som rører sig inden for eSport samt hvad som du skal have i
mente inden for odds og betting herved. Her kan du også deltage i debatter om
kampe og eventuelle odds.

Kontaktperson:

Peter

Telefon: 45654345

peter@spilxperten.com

Afsender:

Eodds.dk, Xpert Ltd

Telefon: 45654345

Level 5 Quantum House 75 Abate Rigord Street

1120 Ta' Xbiex XBX 1120 Malta

http://eodds.dk/