Efterskolernes Aften på Midtjysk Efterskole

08. januar 2018   |   Searchmind  |  Flere pressemeddelelser

Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm holder d. 10. januar 2016 Efterskolernes Aften fra kl. 18-21. Efterskolernes Aften er blandt nye elever et meget populært event, hvor de får mulighed for at opleve efterskolen og de nuværende elever. Efterskolen kan meget mere end at give eleverne en god hverdag. Efterskolen har nemlig stor succes med at holde på eleverne i fri-weekenderne, hvor de ofte trækker fulde huse med forskellige tiltag.

Den jyske efterskole Midtjysk Efterskole i Ejstrupholm åbner skolen for interesserede den 10. januar 2018, hvor nye efterskoleelever kan få et indblik i efterskolelivet i forbindelse med Efterskolernes Aften. Efterskolernes Aften giver nye elever et godt billede på, hvordan det er at være elev på skolen og hvad det indebærer.

Efterskole oplever fuldt hus i friweekender

Mange af eleverne på Midtjysk Efterskole foretrækker spændende teamweekender på efterskolen fremfor at aflægge besøg hjemme hos mor og far. Efterskolen har nemlig fokus på at give eleverne så mange oplevelse som muligt og dette inkluderer også mange af weekenderne.

Gennem det seneste skoleår har efterskolen haft en Nak&Æd-weekend, MGP-weekend, Fitness-weekend, Casino-weekend, Klædt-af-weekend og en juleweekend. De mange temaweekender har været meget populære blandt eleverne, hvilket har resulteret i fulde huse.

Siden sommerferien har der sammenlagt været 741 elever, som har valgt at blive på skolen i weekenderne i stedet for at tage hjem til forældrene. Anton Sørensen er en af de efterskoleelever, der er blevet på efterskolen i weekenderne:

- Det er helt vildt fedt. Man kommer sammen med nogle flere mennesker på en fed måde. Man har mere fritid, og lov til bare at være sig selv, og man skal ikke til timer, siger Anton Sørensen fra Malling. 

Fællesskabet udvikles

En efterskole er ikke kun i hverdagen, men også i weekenderne. Det har Midtjysk Efterskole fokus på at sørge for, at eleverne har lyst til at blive på efterskolen i weekenderne. Et efterskoleår får eleverne oftest ikke mulighed for igen, og det gælder derfor om at udnytte det til fulde.

- Og det er netop det, det handler om. Vi laver ikke kun efterskole i hverdagen men også i weekenderne, og det er med til at cementere og udvikle fællesskabet. I weekenderne lærer eleverne ofte nye kammerater at kende, og de kan slå sig løs uden at tænke på undervisning og andre pligter, som er i hverdagen, siger viceforstander Helle Nørregaard. 

Weekenderne er med til at fuldende et efterskoleophold og derfor har efterskolen ekstra fokus på temaweekender. Til Efterskolernes Aften har nye elever mulighed for at få et reelt indblik i, hvordan livet på Midtjysk Efterskole kommer til at foregå.

Kontaktperson:

Helle Nørregaard

30325986

mathilde@searchmind.dk

Afsender:

Searchmind

Vestergade 19B
8000 Aarhus