Du får ikke nødvendigvis tilbudt et billigt forbrugslån af bankrådgiveren

30. januar 2018   |   BilligeForbrugslån.dk  |  Flere pressemeddelelser

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at bankrådgiverne også fungerer som salgsmænd for banken. Deres funktion er at tjene banken penge, i kraft af ydelser som forbrugslån, boliglån mv. de tilbyder deres respektive kundebase.

Brian Stjernholm deltog den 5. Juni 2017 i en artikel for Politiken. Emnet var den blinde tillid til forbrugerens tilknyttede bankrådgiver, som mange låneinteresserede udviser over for banken. Helt overordnet får direktøren for Uvildige.dk forklaret at loyaliteten bør ligge hos en selv, når man er på udgik efter lån. Det nytter ikke noget at opbygge en falsk følelse af tillid og loyalitet hos ens bankrådgiver.

Det bygger nemlig på et helt misforstået præmis – nemlig at bankrådgiveren ikke skulle være ude efter at tjene penge, men tjener en ”højere form for loyalitet” mellem ham, banken, og dig som låntager. Man skal ikke være bange for at sætte banken en smule under pres. Banken er en forretning som alle andre, og de er altså ude på at maksimere deres profit. Det er det som bankrådgiveren er sat i verden for! 

Nu taler den pågældende artikel fra Politiken mest om de større lån, som man kan ansøge om i banken, eksempelvis til bilfinansiering eller boliglån. Herunder at der er super vigtigt at man tør sætte banken en smule under lup, når de disker diverse tilbud på lån frem på bordet. Hvorfor er renten som den er? Er det virkelig ikke muligt at presse den blot nogle promiller af en procent ned? Gør dog forsøget!

Den loyale form for tilknytning til banken var relevant, dengang man kun kunne tilgå det pengeinstitut som lå i gåafstand fra ens hjem. Sådan er det altså ikke længere i dags Danmark. Vi har, i kraft af internettet, mange muligheder hvorpå vi kan se og sammenligne flere låneløsninger ved siden af hinanden – og vælge den som tilbyder de bedste vilkår for ens egen privatøkonomi. Det gælder særligt hvis du er ude efter et billig lån til forbrug, hvor der findes mange alternativer at vælge imellem. Mange opfatter banken som det eneste sted man kan låne penge, men det er en realitet, at der findes rigtig mange muligheder for også at tage et lån til forbrug på nettet. I nogle tilfælde kan vise sig at være den billigste valgmulighed. For at finde den, kræver det dog at du har et stærkt sammenligningsgrundlag. 

Du kan finde en god oversigt når du skal søge efter et billigt forbrugslån her. Du skal ikke være bleg for her at opveje lånevilkårene med hinanden, og vælge det billigere alternativ. BilligeForbrugslån.dk hjælper dig med at gøre hjemmearbejdet, som Brian omtaler i hans artikel. Ved at benytte prissammenligning, er du selv med til at lægge loyalitet over i dine egne hænder. Det sætter pres på den traditionelle bankverden, og låneudbyderne på nettet. Nu skal de kunne præsentere gode låneforhold for dig – som slår konkurrentens!

Kontaktperson:

Morten Jensen

30261008

mail@billigeforbrugslan.dk

Afsender:

Morten Jensen

Brandts Passage 29, 2.sal
5000 Odense C

mail@billigeforbrugslan.dk

https://xn--billigeforbrugsln-orb.dk/