E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 31. august 2017

DHL Stafetten sætter firmasundheden på dagsordenen

DHL Stafetten i København har stor succes med en decideret walk-rute. I år er det tæt på 20% af deltagerne, som går, og det er positivt mener sundhedsminister Ellen Trane Nørby, da det får en helt ny målgruppe ud og motionere.

Sidste år introducerede DHL Stafetten en helt ny walk-rute, hvor man kunne spadsere de 5 kilometer sammen med sine kollegaer. Det blev en kæmpe succes, og i år er succesen forsat, da der har været en stigning på næsten 25% i antallet af walk-hold. Det betyder også, at flere og flere kommer ud og rører sig, da walk-ruten lokker mange af dem med, som måske ellers ikke ville deltage. Og det er godt nyt ifølge sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V)

" Vi ved alle sammen godt, at vi skal røre os og dyrke en masse motion, hvis vi vil være sunde og raske og holde sygdomme skavanker fra døren. For nogle af os bliver det bare nemmere, når det også er sjovt. Og det er netop det, DHL-stafetten kan," siger sundhedsminister Ellen Trane Nørby

Sundhed på dagsordenen 

Tæt på 121.000 deltager i løbet af de fem dage DHL Stafetten afvikles i Fælledparken, og af dem er det næsten 24.000, som i år deltager på walk-ruten. DHL Stafetten er med til at sætte sundhed og motion på dagsordenen ude i landets virksomheder, da det er noget, som der snakkes om før og efter stafetten, og med den nye gårute kan endnu flere deltage i denne snak.

"Den nye gårute er et smaddergodt supplement, for selvom flere og flere danskere bliver bidt af løb, så er det stadig ikke alle, der synes, at det er den sjoveste måde at få dyrket motion på, og med gåruten kan DHL dermed inkludere dem i den hyggelige, kollegiale kappestrid og grillaften, som DHLstafetten i den grad også er," siger sundhedsministeren.

En af dem som netop er med i dette års DHL Stafet, fordi der er mulighed for at gå, er Maiken Andersen fra Lyngby Taarbæk kommune.

"Vi er nogen, som ikke er i form til at løbe, og for os er det rigtig godt, at der nu er mulighed for at gå. På den måde kan vi få motioneret og være en del af DHL Stafetten, og den snak der er om sundhed og stafetten i dagene op til og efter stafetten," siger hun.

Dette års DHL Stafet slutter fredag den 2. september, og til næste år afholdes den i dagene fra den 27. august - 31. august. 


Sponsorer og Partnere 

Hovedsponsor: DHL

Sponsorer: Pågen, Dansk Supermarked, Nike, BMW, High5, Maraton Sport
Partner: Stafettelt  

 

 

 


 


Kontaktperson:

Martin van Dijk

Telefon: 26 29 26 91

martin@sparta.dk

Afsender:

Sparta Atletik & Motion

Telefon: 35 26 69 00

Gunner Nu Hansens Plads 11

2100 København Ø

sparta@sparta.dk

http://sparta.dk

Filer og billeder