Dansk virksomhed designer kvalitets sleeves

30. oktober 2017   |   Searchmind  |  Flere pressemeddelelser

Den danske virksomhed TRUNK har fokus på designer-sleeves til både computer og tablet. Deres sleeves har et nordisk og minimalistisk design, og modevirksomheden har fokus på sleeves, der giver den rette beskyttelse af computeren eller tabletten, så kunderne kan fortsætte med at være online uden bekymringer.

Med sit simple og funktionelle design har TRUNK fokus på at beskytte din computer og tablet på stilfuld vis. TRUNK tror på det simple, flotte design og den gode kvalitet, der er med til at sikre dine gadgets, når du har dem med på farten. TRUNK har derfor få kvalitets-sleeves, der fremstilles i enten neopren eller ægte læder.

Design behøver ikke at larme

TRUNK er af den overbevisning at verden ikke har behov for mere larm, hvilket betyder at designet giver den ultimative beskyttelse uden at tage tiltrække sig opmærksomhed. Virksomheden satser på et lille sortiment, der kan holde mange år frem i tiden.

Designet larmer ikke og passer derfor til de fleste, der ønsker at stilrent og minimalistisk udtryk. Virksomheden er klar over, at der ikke er et sleeve for alle, da udvalget er minimalt, men det er heller ikke meningen. De designer de produkter, de synes er fede, og det er det, man kan forvente fra virksomheden fremover.

Beskyttelse er nødvendigt

Hvis du bruger din computer og tablet meget på farten, kan det være smart at investere i et sleeve, da dit gadget så er beskyttet. Når du skal finde et sleeve til de ting du elsker, så skal det også være fremstillet i en god kvalitet. TRUNK sleeves er luksus sleeves til din computer. Beskyttelse er vigtigt for at sikre det dyre gadget, det giver ikke mening at købe et sleeve, der ikke kan udføre sit job til perfektion. Dit sleeve skal reflektere, det du elsker og ikke bare bruges som en forklædning.

Hvem er TRUNK?

Det danske brand TRUNK har eksisteret siden 2011 og forhandles i butikker fordelt over hele verden. TRUNK har stor succes med sine minimalistiske sleeves og det simple design kombineret med den gode kvalitet tiltaler mange.

Virksomheden sætter fokus på at beskytte vores kæreste eje og mulighed for at være online hele døgnet rundt. I dag er en stor del af vores liv lagret i vores computer. Det er både vores arbejde, billeder, dagbøger og forretningsideer. Det hele er samlet på et sted, og derfor ønsker TRUNK at sikre, at deres kunder ikke mister alt dette, hvis computeren bliver tabt på jorden.

Kontaktperson:

Mathilde Dybdal

30124272

mathilde@searchmind.dk

Afsender:

Mathilde Dybdal

Vestergade 19B
8000 Aarhus

30124272