Cykelsmed står klar med cykler, speciallavet til storbylivet

05. maj 2018   |   Saxil Cykler  |  Flere pressemeddelelser

Når københavnerne skal ud og investere i en cykel, er det ikke ligegyldigt hvad for en valget falder på. Når man bor i en storby er det nemlig essentielt, at det pågældende transportmiddel, som så oftest er en cykel, fungerer optimalt. Derfor har de hos Saxil cykler valgt at producere deres egne cykler, lavet helt specielt til den travle hverdag i København.

Cyklen som transportmiddel

Der er mange grunde til at ens primære transportmiddel skal være en cykel. I en by som København, er det ultimativt det letteste og hurtigste transportmiddel når det skal gå stærkt midt i myldretiden.

Med tidens tendenser, er det også blevet vigtigt at være både miljøbevidst og sund. Derfor har de fleste Københavnere valgt at investere i en cykel der kan transportere dem fra A til B.

Mange års erfaring og passion

Med flere generationer af passionerede cykelsmede, ved de hos Saxil cykler, hvad det vil sige at have en cykel der passer til de omgivelser og det terræn man bevæger sig rundt i.

Derfor er der netop også valgt at fokusere på de detaljer, der gør det lettest at bevæge sig rundt i en storby, som København.

For dem er det vigtigt at der bliver skelnet mellem en almindelig cykel og en bycykel.

"Vi sætter en stor ære i at producere speciallavede cykler der møder den enkeltes behov. At cykle i en storby kræver nogle bestemte fornødenheder. For os stod det klart at ikke alle disse behov blev mødt af andre cykelproducenter." Fortæller Pelle Von Schantz, fra Saxil cykler.

De står nu klar med to forskellige udgaver af en speciallavet cykel til bykørsel. For dem er der en tanke bag hver lille detalje, og håber derfor at imødekomme nogle behov, som selv garvede cyklister, måske ikke havde opdaget var en mangel endnu.

Saxil cykler har adresse på Østerfælled torv nr 19. København Ø og kan kontaktes på tlf. 32 12 01 98.

Kontaktperson:

Pelle Von Schatz

32120198

PVS@millerpen.dk

Afsender:

Saxil Cykler

Østerfælled torv nr 19
2100 København Ø

32120198

PVS@millerpen.dk

https://saxil-cykler.dk/