E-mail

Password

 

Pressesystemet ApS
Axel Gruhns Vej 2B
8270 Højbjerg


CVR: 34713316

 

  Dankort 
  Visa 
  Visa Electron 
  Master Card 
  Maestro 
  JCB 

Handelsbetingelser

 

Publiceret den 17. juli 2017

Curvature står op i Skanderborg

IT-service virksomheden Careitec skifter i dag navn til Curvature og bliver en del af verdens største koncern for IT-service ydelser på tværs af OEM platforme.

Curvature er fra i dag det nye navn for den tidligere danske IT-service virksomhed Careitec, som har hovedsæde i Skanderborg. I 2014 blev Careitec opkøbt af den amerikanske IT-service gigant Systems Maintenance Services (SMS), og navneskiftet kommer ikke helt bag på IT-verdenen.  

 

Tidligere i år fusionerede SMS med konkurrenten Curvature, hvilket efterlod spørgsmålet om, hvilket navn koncernen skulle fortsætte under. Svaret kom i dag, hvor Curvature bliver det brand, som skal være den fælles krumtap for hele organisationen. Samtidig bliver koncernen til verdens største brand for IT-Service ydelser på tværs af OEM platforme.

 

- Forandringen betyder, at vi nu er en del af en globalt netværk af professionelle og kompetente IT-service medarbejdere, hvor kunden blot behøves én IT-service partner globalt. Det er en stor fordel for mange af vores kunder, som bliver mere og mere globaliserede, siger Carsten Berg Kjeldsen, CEO for Curvatures nordiske organisation.

 

Samlet set består Curvature koncernen af mere end 2200 medarbejdere baseret i 12 forskellige lande med mere end 100 service centre og 600 reservedelslokationer.

 

- Vi er i høj grad en lokal global organisation, hvor vores kunder fortsat vil opleve det gode og tætte samarbejde med vores professionelle og dygtige IT servicemedarbejdere - blot med den fordel, at vi nu er endnu stærkere globalt. Og det er naturligvis en konkurrencefordel, som gør os til en endnu mere attraktiv IT-service partner, samtidig med, at vi et reelt alternativ til OEM'erne verden over, siger Carsten Berg Kjeldsen.

 

Visionen bag at skabe det største brand for IT-serviceydelser på tværs af OEM platforme er baseret på uafhængighed og innovation.

 

- For at virksomhederne skal lykkes i den digitale økonomi, har de brug for it-ledere, der tænker anderledes og søger uafhængige partnerskaber til at hjælpe med at administrere og optimere kritiske netværk, datacentre og lageraktiviteter, siger John Wozniak, CEO for Curvature og fortsætter:

 

- Fra i dag leverer Curvature et samlet globalt team, der frigør IT fra OEM-begrænsninger og daglige supportudfordringer, så vores kunder kan investere mere tid og ressourcer i det, de er dygtige til. Nemlig at udvikle deres forretning teknologisk- og innovationsmæssigt.

 

Fakta om IT-service giganten Curvature


 

  • Over 2200 medarbejdere
  • Omsætning på 540 mio. dollars
  • Kontorer i 12 lande
  • 100 bemandede servicekontorer
  • 600 reservedelslokationer
  • 10.000 kunder
  • 1,25 mio. enheder på serviceaftaler

 


Kontaktperson:

Carsten Berg Kjeldsen

Telefon: 50 60 23 25

cbk@careitec.dk

Afsender:

Careitec

Telefon: 70 10 11 12

Niels Bohrs Vej 15

8660 Skanderborg

info@careitec.dk

http://www.careitec.dk