Åbent møde i Jyllinge: Lungekræft - hvad nu?

08. januar 2015   |   Patientforeningen Lungekræft  |  Flere pressemeddelelser

Patientforeningen Lungekræft inviterer til åbent møde om lungekræft.

Patientforeningen Lungekræft inviterer alle interesserede – patienter, pårørende samt andre med interesse for emnet - til åbent møde om lungekræft.

På mødet vil overlæge Anders Mellemgaard fra Onkologisk Afdeling på Herlev Hospital fortælle om sygdommen og sammen med formanden for patientforeningen Lungekræft Lisbeth Søbæk Hansen besvare spørgsmål om sygdom og behandling samt hvilke muligheder man som patient og pårørende har for hjælp og støtte under og efter et sygdomsforløb.

”Vi oplever, at rigtig mange patienter og pårørende går rundt og tumler med en masse spørgsmål, som de af den ene eller anden grund ikke har fundet svar på. Ved at afholde disse åbne møder, giver vi både patienter og pårørende mulighed for at komme og få svar på de spørgsmål, de har, eller blot lytte til andre i samme situations erfaringer,bekymringer og gode råde. Ingen spørgsmål er for små eller irrelevante, og ofte kan det være en stor lettelse at få dem stillet og for andre at høre, at man ikke er den eneste, der går rundt med uforløste spørgsmål, tanker og bekymringer, ” fortæller Lisbeth Søbæk Hansen.

Mødet finder sted i patientforeningens lokaler Møllehaven 8 i Jyllinge, tirsdag den 27. januar kl. 17.00-19.00.

Alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe, te og vand. Deltagelse er gratis og kan meldes til formand Lisbeth Søbæk Hansen på telefon 40 16 23 35 eller på mail info@lungekraeft.com

Læs mere på www.lungekraeft.com

Kontaktperson:

Lisbeth Søbæk Hansen

40 16 23 35

info@lungekraeft.com

Afsender:

Patientforeningen Lungekræft

Møllehaven 8
Jyllinge

40 16 23 35

info@lungekraeft.com

http://www.lungekraeft.com/