Zalando Lounge: Ny shoppingklub designet til ultimative modefans!

29. oktober 2021   |   Zalando  |  Flere pressemeddelelser

Med Zalandos nye shoppingklub Zalando Lounge får ultimative modefans et frisk pust af en ny mulighed for at gå i dybden med dugfriske modetrends takket være et håndplukket udvalg af brands og styles med rabatter på op til 75 procent. Dette efterår slår den nye shoppingklub-platform modetonen an med kampagnen ”Explore mode ON” med daglig inspiration til nye styles hver morgen kl. 7 i et nytænkende kreativt univers, der hjælper dig finde og udvikle dit personlige udtryk.

Endnu en god grund til at springe ud af sengen: Hver morgen klokken 7 får du med den nye shoppingklub-platform Zalando Lounge spritny inspiration til styles, som gør det let at vælge dagens outfit og shoppe det, du mangler i skabet til at fuldende looket.

 

Zalando Lounge er din nye kilde til inspiration. Det er en platform, som giver medlemmerne mulighed for at opdage nye brands og få adgang til mærker, de allerede drømmer om. Mix tidløse klassikere med accessories, der trender lige nu… Paletten giver uendelige muligheder, og platformen gør det svært ikke at blive revet med af de generøse rabatter, der følger med medlemskabet. Det eneste det kræver, er en log-in oprettelse.

Baseret på specifik købspraksis og koder for rabatkampagner får medlemmerne vist et dagligt udvalg af rabatter på op til 75 procent på tunge, kendte brands såvel som på up-coming eller mindre labels. Zalando Lounge er derfor som ny modeplatform designet til at forsøde fashion-entusiasters søgeoplevelse efter kvalitet med en samtidig respekt for deres budget.

 

Går i luften i dag med kampagnefilm i gaming-univers

Fra i dag går Zalando Lounge i luften, og det gør vi med den internationale kampagne “Explore mode ON,” som bringer inspirationsuniverset til modeentusiaster i Frankrig, Tyskland, Spanien og Finland foruden Danmark.   

 

Kampagnefilmens gaming-univers minder os om de rendyrkede og uendelige muligheder for farverige designs, som de rigtige inspirationskilder til modekollektioner giver os adgang til. Vi møder en ung kvinde, som bruger Zalando Lounge som genvej til at overkomme de udfordringer, der opstår på hendes rejse for at befri sin kæreste fra fangenskab!

Hun kaster sig ud i redningsaktionen iklædt et lækkert blåt look med ultra-trendy sneakers, som hurtigt får hende igennem byen til fods. Men til den del af turen, der foregår på hesteryg, vælger hun den lille satinkjole med høje hæle. Et elegant look, som tvistes med en bomber, gør det klart, at der ikke er grænser for fantasien! Hun afslutter selvfølgelig missionen i højhælede kobberstøvler og en psykedelisk print-top!

Zalando Lounge er den nye genvej til en gennemført og alsidig garderobe, der hver eneste dag kan inspirere til nye måder at vise din personligheds facetter og farver på – uden at sætte sig selv i bås.

Fordi modeverdenen er fuld af muligheder, er Zalando Lounge genvejen til eventyr!

Udover, at være en platform for rigtig gode modetilbud, giver Zalando Lounge en særlig mulighed for at finde og vælge måder at udtrykke dig selv på hver dag, opdage nye styles og brands, og herigennem måske genskabe dig selv med et helt nyt look.


Læs mere på www.zalando-lounge.dk